Dulap Wenge Art

Livrare Gratuita in 3 zile.

Produs nou

Informatii

Acest dulap Wenge Art , cu oglinzi generoase pe partea frontala este destinat cu precadere pentru utilarea dormitorului la interior. 

Acolo unde, un astfel de dulap wenge, pe langa faptul ca acesta este foarte bine impartit la interior, el are si capacitatea de a se sincroniza foarte bine cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata sa apropiere. 

Si desi designul unui astfel de corp de mobilier este unul cu accente clasice, este bine de stiut ca atunci cand vine vorba despre fiabilitate, atunci respectivul dulap Wenge Art se dovedeste a fi unul de real interes. 

Tocmai din acest motiv am ajuns in situatia de a aduce in fata dumneavoastra un astfel de dulap Wenge Art cu o importanta strategica pentru oricare dintre locuinte. 

Acolo unde un dulap wenge vine ca gura de oxigen.

Mai ales in situatia in care sunteti in cautarea unui loc ideal pentru depozitarea diferitelor articole textile si vestimentare.   

Fisa tehnica

Detalii pret afisat :Transport gratuit oriunde in Romania
Tip produsDulap
StilModern
Culoare :Conform imagine produs
Material :Pal melaminat
Garantie :36 luni
Asistenta / Comanda produs :0766 585 383
Livrare:Livrarea produsului se face gratuit in 3 zile - 7 zile in functie de localitate. Acest produs beneficiaza de livrare gratuita oriunde in Romania
Modalitati de plata:Plata se face atunci cand primiti produsul acasa sau cu card bancar pe site
Inaltime:216 cm
Latime:200 cm
Adancime:58 cm
Brand:Emona.ro
Rate fara dobandaPuteti sa achizitionati acest produs in maxim 6 rate fara dobanda cu orice card de cumparaturi. Pentru detalii 0766 585 383

30 alte produse in aceeasi categorie:

Call Now Button