Taburet USA, 38 x 38 x 38 cm

75,00 lei TVA inclus

Termen de livrare : 5 zile lucratoare

Taxa de livrare : 8 lei

688 în stoc

SKU: 5949054800806 Categorii: ,
Descriere

Descriere

O modalitate interesantă și modernă de depozitare a diverselor obiecte și accesorii de care aveți adesea nevoie și pe care doriți să le stocați într-un spațiu organizat, care să camufleze acest detaliu, oferindu-vă posibilitatea de a avea în proximitatea dumneavoastră un produs multifuncțional cu un aspect de efect, se poate realiza prin intermediul TABURETULUI USA.

Având un format ergonomic și un design extrem de atractiv cu imprimeu U.S.A., acest produs are capacitatea de a îndeplini mai multe funcții simultan. Poate fi utilizat ca și spațiu de depozitare pentru revistele, cărțile, CD-urile pe care obișnuiți să le colecționați, precum și diverse jucării sau cărți de benzi desenate de care copilul dumneavoastră se bucura în timpul liber. De asemenea, poate ține loc și de spațiu de depozitare a diverselor perechi de încălțăminte pe care le folosiți în mod frecvent și pe care nu doriți să le expuneți privirii, deoarece vă crează o senzație de aglomerare și dezorganizare.

TABURETUL USA poate fi folosit nu doar ca spațiu de depozitare, ci și ca un excelent loc pe care să vă așezați invitații atunci când serviți împreună o cafea, un ceai, o prăjitură, acest lucru fiind posibil datorită capacului solid căptușit cu burete, ce îl face extrem de confortabil pentru șezut.

De asemenea, poate ține locul unei măsuțe de cafea, pe care să o aveți la îndemână în timp ce vă relaxați în intimitatea living-ului dumneavoastră.

Materialele din care este construit sunt materiale de calitate, îmbinate cu atenție pentru a vă oferi un produs de durată, extrem de modern, cu utilizări multiple, facil de curățat și întreținut, de care să vă bucurați împreună cu cei dragi. Cadrul este conceput din carton dens, rezistent, combinat cu MDF și îmbrăcat la exterior în piele ecologică, cu imprimeu, care îi oferă un aspect modern și interesant. Cutia este căptușită cu material textil sintetic de culoare neagră, ușor de curățat și care oferă obiectelor depozitate o modalitate modernă și confortabilă de amplasare.

TABURETUL USA este pliabil, oferindu-vă posibilitatea ca atunci când considerați mai puțin necesară prezența lui sau când doriți să îi schimbați locația, să îl puteți depozita, transporta și ulterior amplasa în spațiul ales, fără nici un fel de dificultate.

Ca și dimensiuni, acest produs are 38 x 38 x 38 cm, detaliu ce vine în sprijinul dumneavoastră în ceea ce privește identificarea unui loc unde doriți să-l amplasați, precum și manevrarea acestuia cu ușurință și mutarea în alt spațiu pe care îl considerați mult mai potrivit.

Acest produs modern și cu un design de efect, are capacitatea de a aduce o pată de culoare încăperii dumneavoastră și cu siguranță va trezi admirația invitaților dumneavoastră.

TABURETUL USA este ușor de întreținut și igienizat, pielea ecologică în care este îmbrăcat, putând fi curățată cu ajutorul unei cârpe moi de bumbac și a produsului dumneavoastră preferat de curățat.
Produsul are o greutate totală de 3 kg și vă este livrat asamblat, împachetat, în formă pliată pentru o depozitare și un transport în condiții de siguranță.

Termen de livrare : 5 zile lucrătoare.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate 3 kg
Stare asamblare

asamblat

Material

,

Material cadru

carton

Dimensiuni

38 x 38 x 38 cm

Culoare

Termen de livrare

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Taburet USA, 38 x 38 x 38 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.