Sold out

Taburet Beer, 34 x 43 cm și 30 x 37 cm

159,00 lei TVA inclus

Termen de livrare : 5 zile lucratoare

Taxa de livrare : 15 lei 

Stoc epuizat

SKU: 5949054803319 Categorie:
Descriere

Descriere

Cu un design extrem de fresh și atractiv, SETUL TABURET BEER este soluția ideală pentru a imprima încăperii dumneavoastră un aspect nou, modern, surprinzator, la un preț extrem de mic.

Cu o ușoară tentă nonconformistă, dar care va fi extrem de apreciată de către prietenii dumneavoastră, acest set vă pune la dispoziție două taburete metalice, utilizabile atât ca spațiu de depozitare, cât și ca obiect pe care să vă așezați atunci când vă decideți să vă reuniți împreună cu cei dragi, într-un cadru relaxant și jovial.

Acest set conține două taburete de dimensiuni diferite: 34 x 34 x 43 cm, respectiv 30 x 30 x 37 cm, ușor de transportat și amplasat în orice spațiu și decor existent, taburete construite din materiale durabile, de calitate superioară, îmbinate în așa fel încât să vă ofere un produs de efect.

Cadrul celor două taburete este construit din metal îmbinat cu MDF, pe interior conținând și PVC, respectiv spumă în partea superioară a capacului, pentru a vă oferi posibilitatea de a vă așeza comod și a vă bucura de o cafea sau de o bere rece alături de cei apropiați.

SETUL TABURET BEER reprezintă și o modalitate excelentă de a depozita diverse obiecte de dimenisuni mici, cărora, de obicei, nu reușeați să le identificați o alternativă de stocare organizată și totodată care să vă permită camuflarea acestor item-uri departe de privirea dumneavoastră, astfel încât să evitați sentimetul de aglomerare sau dezorganizare.

În cele două spații interioare puse la dispoziție, puteți depozita diverse reviste, cărți, jucării, colecții de CD-uri și chiar încălțămintea de care poate nu aveți nevoie la momentul respectiv.

Cele două taburete au un design atractiv, tineresc, cu imprimeu ce le face să semene cu două sticle de bere și este o alegere ce ii bucură și pe adolescenții din familia dumneavoastră. Având multiple întrebuințări și un stil ergonomic, acest set poate deveni rapid atracția principală a încăperii unde vă decideți să atribuiți o pată de culoare. Cele două mânere dispuse pe lateralele taburetelor, accentuează efectul interesant și totodată vă oferă o modalitate practică de a muta și permuta cele două obiecte, pentru a le poziționa exact acolo unde aveți nevoie de ele.

Toate aceste calități fac ca acest set să reprezinte o alternativă perfectă și în cazul în care dețineți un pub sau un bar, aceste seturi putând fi folosite pe post de scaune, iar spațiul de stocare ar putea fi potrivit pentru depozitarea unor pături sau pernuțe suplimentare ce pot asigura clienților dumneavoastră un plus de confort.

Materialele din care este conceput SETUL TABURET BEER vă asigură o întreținere ușoară și o igienizare facilă, pielea ecologică cu imprimeu în care este îmbrăcat produsul putând fi curățată cu ajutorul unei cârpe moi din bumbac și a produsului dumneavoastră preferat de curățat.

Setul are o greutate totală de 8 kg și poate fi asamblat rapid și ușor, accesoriile fiind furnizate în pachet. Produsul nu necesită montaj.

Termen de livrare : 5 zile lucrătoare.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate set

8 kg

Stare asamblare

asamblat

Material

pvc, spumă

Material cadru

mdf, metal

Dimensiuni taburet mare

34 x 34 x 43 cm

Dimensiuni taburet mic

30 x 30 x 37 cm

Culoare

multicolor

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Taburet Beer, 34 x 43 cm și 30 x 37 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.