Sold out

Taburet Ambulance, 32 x 32 x 48 cm

75,00 lei

 Termen de livrare : 5 zile lucratoare

Taxa de livrare : 8 lei

Stoc epuizat

SKU: 5949054800721 Categorie: Etichete: , , ,
Descriere

Descriere

Aveți nevoie de un accesoriu decorativ de efect care în același timp să vă ofere și o utilitate practică? În acest caz, vă prezentăm TABURETUL AMBULANCE, un spațiu perfect de depozitare a diverselor obiecte destinate activităților de recreere, precum jucării, reviste, cărti etc. pe care le puteți stoca într-o manieră organizată și evitând totodată expunerea lor privirilor invitaților dumneavoastră. Poate fi amplasat atât în camera dumneavoastră de zi, sau în living, precum și folosită ca spațiu de stocare în camera copiilor, zona interioară putând adăposti jucării sau cărți de colorat.

Cadrul TABURETULUI AMBULANCE este conceput din carton dens, durabil, îmbrăcat în piele ecologică imprimată cu un desen amuzant, sub formă de mașină de ambulanță, care îl transformă într-o piesă ce poate fi folosită și ca mobilier și ca obiect de decor, menită să destindă atmosfera încăperii unde vă decideți să îl amplasați.

Partea exterioară este formată din MDF și piele ecologică, îmbinate în așa fel încât să creeze un produs modern și interesant, pliabil, care permite economisirea spațiului dumneavoastră și în același timp vă oferă o modalitate ușoară de transport atunci când vă decideți să îi schimbați locul de amplasare.

Capacul acestui taburet – cutie, este construit dintr-o structură solidă căptușită cu burete, care oferă posibilitatea de a vă așeza confortabil în momentele în care intenționați să-l folosiți pe post de scaun. Greutatea maximă suportată de acest taburet este de 150 kg.

Simultan, TABURETUL AMBULANCE, poate fi utilizat ca și măsuță de cafea sau spațiu pe care să depozitați revistele, cartea preferată sau obiecte de dimensiuni mici pe care le doriți în proximitatea dumneavoastră.

Acest obiect de decor are capacitatea de a înveseli atmosfera încăperii dumneavoastră și vă oferă un spațiu de depozitare practic, dar totodată ascuns, ce poate trece drept măsuță de cafea sau taburet pe care să vă așezați.

Având dimensiunile de 48 x 32 x 32 cm, acest obiect multifuncțional poate fi ușor de amplasat în orice spațiu și asimilat cu ușurință oricărui decor deja existent. Copiii dumneavoastră se vor bucura extrem de mult dacă le veți oferi acest produs în dar, putând astfel nu doar să-și decoreze camera cu un obiect vesel și cu un design interesant, ci și să își poată depozita într-o manieră organizată revistele și cărțile preferate, CD-urile cu muzică, filme sau jocuri, pe care obișnuiesc să le colecționeze.

TABURETUL AMBULANCE este ușor de întreținut și igienizat, pielea ecologică în care este îmbrăcat, putând fi curățată cu ajutorul unei cârpe moi de bumbac și a produsului dumneavoastră preferat de curățat.

Produsul are o greutate totală de 3 kg și vă este livrat asamblat, împachetat, în formă pliată pentru o depozitare și un transport în condiții de siguranță.

Termen de livrare : 5 zile lucrătoare.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate 3 kg
Greutate maximă suportată

150 kg

Stare asamblare

asamblat

Material

,

Material cadru

carton, piele ecologică

Dimensiuni

48 x 32 x 32 cm

Culoare

multicolor

Termen de livrare

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Taburet Ambulance, 32 x 32 x 48 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.