-36%Sold out

Set masa cu 6 scaune MB-12 (venus 1) Orzech + S-37 (boss 7) Orzech 27 A

1,799,00 lei TVA inclus

Termen de livrare : 10 zile lucratoare

Taxa de livrare : 60 lei 

Stoc epuizat

SKU: 5949054816654 Categorie:
Descriere

Descriere

Vă prezentăm o ofertă greu de refuzat sub forma produsului CB S-37 O27A, o piesă de mobilier extrem de interesantă și practică.

Având o capacitate mare de a se adapta oricărui decor, acest scaun va deveni cu rapiditate, piesa dumneavoastră de mobilier preferată.

Formatul ergonomic si designul clasic, îmbină cu ușurință cadrul construit din lemn masiv de fag cu așezutul croit și îmbrăcat în stofă de cea mai bună calitate, ușor de curațat și întreținut.
Înălțimea produsului nostru este de 94 de cm, lățimea de 43 de cm și are capacitatea de a susține o greutate de până la 150 kg.

Spătarul acestui scaun este construit într-o manieră care permite aerisirea părții superioare a structurii, pentru a vă asigura confortul de care aveți nevoie atunci când intenționați să stați așezat perioade ceva mai îndelungate cum ar fi în timpul întrunirilor familiale sau a meselor festive.

Realizată intr-un mod simplu și practic, dar elegant și cu mult bun gust, această piesă de mobilier este concepută pentru a vă veni în întâmpinare, indiferent de stilul dumneavoastră personal.

Piesa de mobilier CB S-37 O27A se poate regăsi în gospodăria dumneavoastă atât în incinta bucătăriei, de jur împrejurul unei mese clasice sau moderne, în dining-ul unde familia se reunește pentru a se bucura de timpul petrecut împreună, cât și în dormitor, ca și parte integrantă a unei mese de lucru sau a unei piese de mobilier destinate îngrijirii personale.

Această piesă de mobilier are un stil versatil, ușor adaptabil oricărui context social sau familial. Este comod și întreținerea acestuia nu ridică mari probleme. Nu ocupă mult spațiu și poate fi depozitat cu ușurință în cazul în care considerați ca prezența lui nu este necesară.

Îmbinarea de culori și nuanțe în tonuri de maro, maro și crem nu vă va pune în dificultate în ceea ce privește asortarea și integrarea acestei piese extrem de practice în decorul deja existent al locuinței dumneavoastră.

În momentul în care vă decideți că aveți nevoie de o schimbare în spațiul dumneavoastră personal, acest produs se adaptează cu ușurință noilor achiziții fără a face notă discordantă.

Acest scaun este un produs de calitate superioară, rezistent și comod, produs pe care îl regăsiți la un preț accesibil și a cărui posibilitate de a se adapta oricărui context sau decor, determină utilizarea lui pe termen îndelungat, fără costuri suplimentare.

Modelul prezentat vă va fi livrat neasamblat pentru o depozitare mai ușoară și un transport lipsit de incidente. Nu prezintă dificultăți la montaj.

Achiziționarea produsului CB S-37 O27A se recomandă in seturi de minim 6 piese, pentru a putea strânge în intimitatea căminului dumneavostră ospitalier, pe toți cei dragi alături de care doriți să petreceți momente plăcute.

Dimensiuni masa: 200/160 x 80 x 75 cm

Dimensiuni scaun:   Înălțime totală: 94 cm
Înălțime șezut: 48 cm
Lățime șezut: 43 cm
Înălțime spătar: 46 cm
Lățime spătar: 40 cm

Această masă extensibilă de living are un blat din pal melaminat dublat pe margini cu cant abs și picioarele din fag, de culoare nuc.

Produsul este livrat demontat, în cutii, cu toate accesoriile necesare asamblării acesteia.

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.