Back
Next product
Masă cafea, MC-36 sticlă 749,00 lei TVA inclus

Set masă cu 4 scaune MBS-29, culoare maro

749,00 lei TVA inclus

3 în stoc

SKU: 5949054806259 Categorie:
Descriere

Descriere

Atunci când vă doriți să vă aflați într-un cadru modern, inovativ, elegant, dar totodată intim și relaxant, SETUL MASĂ CU 4 SCAUNE MBS-29 este alegerea care vă va schimba percepția pe care o aveați în ceea ce privește servirea mesei.

Fie că optați să faceți acest lucru într-un spațiu restrâns și familiar, fie că aveți invitați noi la cină, acest set de mobilier crează senzația de bun gust și eleganță, permițându-vă să găzduiți evenimente sociale în intimitatea living-ului dumneavoastră.

SETUL MASĂ CU 4 SCAUNE MBS-29 este alcătuit din 5 piese:
– 1 masă dreptunghiulară, simplă și elegantă, care are la bază un cadru metalic dur, vopsit în culoarea maro, pe care se sprijină un blat transparent de sticlă rezistentă. Masa are o lungime de 120 cm și este perfectă pentru a servi masa în familie sau în cadru restrâns;
– 4 scaune construite având la bază tot un cadru metalic vopsit în maro, asortat mesei existente în același set și care au partea de șezut și spătar tapițată în material textil, pentru a vă oferi o ședere confortabilă într-o atmosferă relaxantă.

Această opțiune va deschide noi posibilități de amenajare și renovare, datorită capacității acestui set de mobilă de a se adapta cu ușurință oricărui spațiu pe care sunteți dispuși să i-l puneți la dispoziție și oricărui decor deja existent. SETUL MASĂ CU 4 SCAUNE MBS-29 se potrivește unei încăperi mobilate într-un stil modern, elegant, în nuanțe închise, wenge, negru, maro sau nuanțe contrastante, bazate pe culori aflate la polul opus, precum alb, sonoma, gri deschis. Masa al cărui detaliu predominat este sticla transparentă, vă permite încadrarea în orice decor, indiferent de nuanțele pe care le alegeți, iar tapițeria maro a scaunelor vă susțin în această decizie, maro fiind ușor de asortat cu orice altă culoare.

Nu prezintă dificultăți în ceea ce privește igienizarea și menținerea unui aspect curat și proaspăt, putând fiind reîmprospătată folosind o cârpă moale din bumbac și produsul dumneavoastră preferat de curățat pentru suprafețele obținute din sticlă, respectiv tapițerie.

SETUL MASĂ CU 4 SCAUNE MBS-29 este o alegere excelenta, care îmbină facil practicul cu elegantul, funcționalul cu esteticul și care este capabilă de a satisface chiar și cele mai pretențioase așteptări.

Setul vă va fi livrat neasamblat, pentru o depozitare sigură și un transport lipsit de incidente. Poate fi asamblat rapid și ușor, accesoriile fiind furnizate în pachet. Produsul necesită montaj.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Stare asamblare

neasamblat

Material cadru

Metal

Material blat

Sticla

Dimensiuni masă

120 x 70 x 74

Culoare

Termen de livrare

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set masă cu 4 scaune MBS-29, culoare maro”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.