-23%Sold out

Set masa cu 4 scaune Alba, MBS-23 A

1,424,00 lei TVA inclus

Stoc epuizat

SKU: 5949054807218 Categorie:
Descriere

Descriere

Momentul decorării living-ului sau spațiului de dining este unul dintre cele mai importante. Acum, putem da frâu liber imaginației, creând un cadru intim și personalizat. În acest spațiu ne putem deconecta și bucura de clipe minunate în compania celor dragi. Astfel, alegerea mesei și a scaunelor este fundamentală deoarece acestea vor defini designul final al camerei.

Însă, înainte de a opta pentru un model anume, trebuie să ținem cont de versatilitate, funcționalitate, materialele din care este confecționat, dimensiuni, formă, culoare. Îmbinarea armonioasă a acestora, va defini stilul încăperii, oferind, în același timp și confort. Un model ce poate satisface cerințele, este setul masă cu 4 scaune mbs-23. Prima componentă a setului este masa, ce reprezintă punctul central în interiorul unui spațiu, atât prin design, cât și prin paleta cromatică. Întotdeauna, masa trebuie să fie practică, stabilă, rezistentă și versatilă, atunci când vorbim despre dimensiuni, acestea variind în funcție de numărul de scaune. De aceea, unul dintre punctele esențiale ce trebuie avute în vedere la achiziționarea unui astfel de obiect de mobilier, sunt proporțiile.

Așadar, piesele ce compun acest set, au un confort sporit, mulțumită dimensiunilor: masa are lungimea de 120 cm, înălțimea de 76 cm și lățimea de 80 cm, ceea ce înseamnă că respectă parametrii standard din domeniu. Proporțiile scaunelor se încadrează și ele, perfect în ansamblu. De asemenea, materialul din care este confecționat este un alt criteriu important. Acesta, nu trebuie să fie doar funcțional și confortabil, ci să denote și eleganță, încadrându-se organic în designul final al spațiului.

Materialele din compoziția setului sunt lemnul, pe care îl întâlnim în materialul cadru și MDF-ul din compoziția blatului. Grație MDF-ului, blatul mesei este elegant, dar și rezistent la deteriorarea mecanică sau la umiditate. Cadrul de lemn, în schimb, este varianta tradițională cea mai abordată, pentru că mobilierul din lemn este asociat cu luxul și are o perioadă lungă de viață dacă este bine întreținut. Masa este pusă în valoare și de forma sa dreptunghiulară, recunoscută drept formă optimă pentru faptul că este spațioasă și confortabilă, dar și prin cromatica neutră a culorii alb. Aceasta este varianta cea mai versatilă în designul interior, integrându-se cu ușurință indiferent de stilul ales.

Dacă se dorește obținerea unui aspect modern și rafinat, albul se poate îmbina cu tonuri de crem sau pastel. De asemenea, această culoare neutră va ajuta și la crearea unui efect de mărire al spațiului, ceea ce este ideal în zonele cu suprafață restrânsă. Și la componentele setului masă cu 4 scaune mbs-23, observăm cum albul domină masa și cadrul scaunelor, iar nuanța stejarului din zona șezutului, îndulcește imaginea finală.

La proiectarea și confecționarea scaunelor s-a urmărit respectarea cerințelor și legilor designului de interior. Astfel, acestea sunt fiabile, confortabile datorită tapițeriei de stofă și a formei și nu în ultimul rând, grațioase. Așadar, datorită combinării materialelor și a nuanțelor, ritualul de servire al mesei poate fi transformat într-un moment unic. De asemenea, ansamblul se va integra cu ușurință în orice tip de scenariu, grație versatilității sale.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Stare asamblare

partial asamblat

Material blat

mdf

Material cadru

lemn

Dimensiuni

Lungime 120 cm
Inaltime 76 cm
Latime 80 cm

Culoare

Termen de livrare

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set masa cu 4 scaune Alba, MBS-23 A”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.