SCAUN

149,00 lei TVA inclus

61 în stoc

SKU: cadou Categorie:
Descriere

Descriere

  • Scaun S-28 SB : Ca dimensiuni, el se încadrează în categoria scaunelor medii spre înalte, cu o înălțimea totală de 94 de cm. și o lățime de 40 cm. El beneficiază de o serie de date ce îi conferă un caracter ergonomic bine definit: șezutul este poziționat la 46 cm înalțime de la sol, lățimea șezutului este de 40 de centimetri, înălțimea spătarului este de 51,5 centimetri iar lățimea spătarului este de 39 centimetri. Toate aceste caracteristici îl recomandă atât pentru camere mai mici, cât și pentru spații mai deschise.
  • Scaun S-28 SC: Ca dimensiuni, el se încadrează în categoria scaunelor medii spre înalte, cu o înălțimea totală de 94 de cm. și o lățime de 40 cm. El beneficiază de o serie de date ce îi conferă un caracter ergonomic bine definit: șezutul este poziționat la 46 cm înalțime de la sol, lățimea șezutului este de 40 de centimetri, înălțimea spătarului este de 51,5 centimetri iar lățimea spătarului este de 39 centimetri. Toate aceste caracteristici îl recomandă atât pentru camere mai mici, cât și pentru spații mai deschise.
  • S-26 SB: Scaunul de living ,culoare bej. Scaunul are un format ergonomic și un design clasic. Tapițeria este din stofă. Cadrul este din lemn.
  • S-27 SM:Scaunul de living ,culoare bej. Scaunul are un format ergonomic și un design clasic. Tapițeria este din stofă. Cadrul este din lemn.
  • S-07 M : Scaunul are o înălțime de 56 cm și lățimea în zona șezutului de 43 cm, fiind conceput pentru a susține o greutate de 100 kg.
  • S-31 PW: Scaunul de living ,culoare bej. Scaunul are un format ergonomic și un design clasic. Tapițeria este din stofă. Cadrul este din lemn.
  • S-04 W : Înălțimea scaunului este de 93 cm, iar lațimea șezutului este de 40 cm, acest scaun având potențialul de a fi utilizat cu ușurință atât în cadrul meselor intime și familiale din bucătăria dumneavoastră, cât și pentru a vă putea întâmpina musafirii în spațiul propriului dining.
  • S-98 SM : Scaunul de living ,culoare bej. Scaunul are un format ergonomic și un design clasic. Tapițeria este din stofă. Cadrul este din lemn.
Informații suplimentare

Informații suplimentare

Termen de livrare

10 zile lucratoare

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SCAUN”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.