Scaun living S-37 (BOSS 7) S11

189,00 lei

Termen de livrare : 5 zile lucratoare

Taxa de livrare : 30 lei 

283 în stoc

Descriere

Descriere

În ziua de azi, un scaun fix tip dining este mai mult decât o necesitate atât pentru locul de luat masa, el este o investiție în calitatea ambientului de interior și, nu de puține ori, o investiție în sănătatea personală. Este un lucru bine știut faptul că pernele, pilotele dar și buretele folosit la șezutul tipului de scaun upholstered (capitonat), devin în timp spații propice dezvoltării unor bacterii, virusuri și acarieni. În plan estetic, alegerea unui scaun potrivit poate schimba total aerul unei încăperi, transformând-o într-un spațiu clasic, romantic, rococo, renascentist, modern sau aerisit, cu influențe minimaliste.

Ca formă, acest model se prezintă ca o reinterpretare modernă a tipului de scaun Victorian de la mijlocului secolului al XIX-lea, cu evidente influențe gotice și cu un spătar de tip splat back, capitonat. El ajută la conceperea unui spațiu plin de personalitate și sobrietate în casa de locuit, dar și în spațiile publice (cofetării, baruri, cafenele, restaurante, hoteluri, frizerii etc.).

Scaunul S-37 se remarcă printr-un design armonios și robust totodată, liniile elegante ale modelului sunt proiectate inteligent prin racordarea lor cu forma piesei, cu textura materialului ales spre acoperire și cromatica sobră. Griul ales pentru tapițerie este de nuanța taupe și se remarcă prin caracterul discret, versatil, organic și practic în același timp.

Cadrul de lemn are o dublă funcție. Pe de o parte oferă acestui model o calitate estetică superioră, lemnul aducând o notă de naturelețe și bun-gust, pe de altă parte conferă și o calitate practică prin soliditate (sarcina de testare este de 150 kg). Curbura abia perceptibilă la nivelul spătarului împreună cu confortul oferit de forma și calitatea buretelui folosit pentru șezut asigură tot confortul pentru o excelentă utilizare.

Datele de proiectare sunt conforme cu cerințele de calitate actuale: șezutul este poziționat la 44 cm înălțime de la sol și are o dimensiune de 40×40 cm, fiind realizat din lemn stratificat, acoperit cu burete. Spătarul are o înălțime de 52 de cm asigurând o susținere bună a spatelui și este prevăzut cu un strat de burete ce oferă acestei piese o calitate de confort suplimentar. Stofa aleasă pentru tapițerie este de foarte bună calitate iar cusăturile îndeplinesc aceleași cerințe, asigurând în acest fel garanția unei ultilizări prelungite fără deformări sau deteriorări majore, inerente folosirii constante.

Din punct de vedere al înălțimii, acest model de scaun se încadrează în categoria scaunelor înalte, el având o înălțime de 96 de cm. Caracteristică ce îl recomandă atât pentru apartamentele de bloc, cât și pentru încăperile mai înalte, ale vilelor sau sălilor de conferință, prin instaurarea unui efect vizual de suplețe și fluiditate a spațiului. Tipul acesta de scaun poate fi achiziționat singur, în set de câte două sau patru bucăți, atunci câd se dorește o folosire împreună cu o masă de mici dimensiuni, cum ar fi masa MB-03, dar și în șase sau douăsprezece bucăți pentru un efect impresionant, împreună cu masă solidă de dining, așa cum este masa MB-33, masa MB-34, masa MB-35, din oferta noastră. Acest scaun ar putea fi foarte potrivit ar putea fi și pentru zone de așteptare (cabinete medicale, frizerii etc.).

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate 5 kg
Greutate

5 kg

Greutate maximă suportată

150 kg

Stare asamblare

asamblat

Material

Material cadru

lemn

Dimensiuni

Înălțime totală: 96 cm
Înălțime șezut: 44 cm
Lățime șezut: 42 cm
Înălțime spătar: 52 cm
Lățime spătar: 34 cm

Culoare

,

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.