-26%Sold out

Scaun living S-100 wenge

143,99 lei

Scaunele de living se remarcă printr-un design elegant și se regăsesc ca făcând parte dintr-un set compact de masă și scaune, având ca inspirație setul de tip regal, al mesei de mari dimensiuni și al scaunelor cu spătar mai înalt, asemănătoare întrucâtva cu scaunul nobiliar (tronul). Una din cele mai vechi reprezentări a acestui tip de scaun pentru masa festivă este un basorelief reprezentând două scaune înalte asiriene pentru rege și regină (sec. VII B.C.).

Stoc epuizat

Descriere

Descriere

Vă confruntați cu problema identificării unor scaune potrivite care să se muleze perfect pe stilul pe care l-ați adoptat? Să simțiți că alegerea dumneavoastră se asortează perfect mobilierului deja existent și că este realizată sub forma unui model versatil, ușor adaptabil și în cazul unor schimbări majore? În acest caz, vă recomandăm SCAUNUL LIVING S-100 WENGE, cu un design clasic, dar totodată extrem de elegant, care achiziționat în seturi de 4 – 6 bucăți, vă va permite să vă bucurați de momente relaxante și intime împreună cu cei dragi.

Construit din materiale de calitate superioară, acest produs are la bază un cadru obținut din lemn cu structura durabilă și rezistentă, îmbinat cu o tapițerie din stofă, regăsită pe suprafața șezutului.

Spătarul este structurat sub formă aerisită, care vă permite circularea aerului și are un design interesant, menit să creeze un efect interesant întregului ansamblu. Lipsa mânerelor contribuie la menținerea unui look modern și de efect și vă oferă posibilitatea de a depozita și permuta cu mult mai multă ușurință acest produs, în funcție de nevoile dumneavoastră de moment.

SCAUNUL LIVING S-100 WENGE suportă o greutate de până la 150 kg și are următoarele dimensiuni: înălțime totală – 93 cm / înălțime șezut – 46 cm / lățime șezut – 40 cm / înălțime spătar – 45 cm / lățime spătar – 38 cm. Combinația de culori în care se prezintă acest model este una închisă, complementară, maro – nuc, ușor asortabilă cu un mobilier în nuanțe clasice, sau puteți crea un efect aparte asortând acest scaun la o masă în stil modern, în nuanțe deschise precum sonoma, alb sau gri deschis, sau unei mese cu blat de sticlă fixat pe un cadru din lemn maro.

Acest model de scaun este perfect și pentru a fi integrat în cadrul unui pub sau restaurant care servește mâncare într-un spațiu închis, interior, unde are capacitatea de a crea o atmosferă relaxantă, dar într-o formă intimă, familiară.

SCAUNUL LIVING S-100 WENGE reprezintă o opțiune sigură, ușor de integrat și asimilat în peisajul deja existent, o alegere care nu se demodează și care nu necesită eforturi mari în vederea menținerii unui aspect curat și proaspăt, putând fi reîmprospătat folosind o cârpă moale din bumbac și produsul dumneavoastră preferat de curățat pentru suprafețele obținute din lemn, respectiv tapițerie.

Acest produs are o greutate totală de 5 kg și este livrat neasamblat pentru o depozitare facilă și un transport lipsit de incidente. Necesită montaj.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate

5 kg

Greutate maximă suportată

150 kg

Stare asamblare

neasamblat

Material

Material cadru

lemn

Dimensiuni

Înălțime totală: 93 cm
Înălțime șezut: 46 cm
Lățime șezut: 40 cm
Înălțime spătar: 45 cm
Lățime spătar: 38 cm

Culoare

Termen de livrare

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun living S-100 wenge”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.