Sold out

Scaun living S-04 crem

145,00 lei

Scaunele de living se remarcă printr-un design elegant și se regăsesc ca făcând parte dintr-un set compact de masă și scaune, având ca inspirație setul de tip regal, al mesei de mari dimensiuni și al scaunelor cu spătar mai înalt, asemănătoare întrucâtva cu scaunul nobiliar (tronul). Una din cele mai vechi reprezentări a acestui tip de scaun pentru masa festivă este un basorelief reprezentând două scaune înalte asiriene pentru rege și regină (sec. VII B.C.).

Stoc epuizat

Descriere

Descriere

Cu un design clasic, simplu, dar de efect, scaunul CB S-04, dă o notă de eleganță încăperii dumneavoastră. Scaunul are un format ergonomic și îmbină cu succes picioarele masive din lemn cu o tapițerie obținută din piele ecologică, de culoare crem, creând un produs menit să corespundă chiar și celor mai pretențioase așteptări.

Înălțimea scaunului este de 93 cm, iar lațimea șezutului este de 40 cm, acest scaun având potențialul de a fi utilizat cu ușurință atât în cadrul meselor intime și familiale din bucătăria dumneavoastră, cât și pentru a vă putea întâmpina musafirii în spațiul propriului dining.

Modul în care cele patru picioare din lemn masiv se îmbină cu partea superioară a scaunului, conferă siguranță și stabilitate, această piesă de mobilier fiind capabilă să susțină o greutate de până la 100 kg.

Tapițeria clasică dar elegantă, prin intermediul culorii simple dar ușor adaptabilă oricărei combinații de mobilier, creează senzația de luminozitate, punând în valoare atât un spațiu mai puțin generos ca și dimensiuni, cât și un spațiu larg, deschis, care resimte nevoia de a fi pus în evidență.

Această piesă de mobilier poate fi depozitată cu ușurință și este ușor de întreținut și curățat. Scaunul poate fi pus în valoare alături de o mobilă clasică în nuanțe similare sau ca parte integrantă a unui mobilier care să conțina nuanțe contrastante (negru, wenge, roșu, bordo etc.)

Acest model de scaun CB S-04, poate fi achiziționat fără ezitare și utilizat în spații comerciale destinate agrementului, precum restaurante sau pub-uri, sau în cadrul spațiilor unde se pot desfășura activități de training & coaching, respectiv săli destinate conferințelor și cursurilor pe diverse teme de interes.

Designul simplu și atractiv al acestui produs, reușeste să modifice modul în care putem percepe o încăpere, conferindu-i un aer jovial și intim, care facilitează socializarea și colaborarea.

Această piesă de mobilier, poate fi, de asemenea, folosită ca și parte integrantă dintr-un posibil decor în care să se poată sărbători un eveniment social sau monden. Datorită designului clasic și elegant, precum și a culorii versatile pe care o posedă acest produs, poate fi ușor ornat și asortat aranjamentelor florale preferate sau a elementelor de decor deja existente.

Pentru un efect garantat, recomandăm achiziționarea produsului în seturi de minimum 6 bucăți. Astfel veți avea ocazia să împărțiți cu cei apropiați, momentele importante din viața dumneavoastră. În cazul în care ați pus deja bazele unei afaceri destinate agrementului sau poate aveți un spațiu pe care doriți să-l puneți la dispoziția unor firme și organizații spre a fi folosit în cadrul diferitelor cursuri, conferințe sau formări, acest produs este mai mult decât potrivit.

Modelul de scaun CB S-04 vă va fi livrat neasamblat pentru o depozitare mai ușoară și un transport mai sigur. Nu prezintă dificultăți la montaj.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate 5 kg
Greutate maximă suportată

150 kg

Stare asamblare

neasamblat

Material

Material cadru

lemn

Dimensiuni

Înălțime totală: 93 cm
Înălțime șezut: 44 cm
Lățime șezut: 40 cm
Înălțime spătar: 52 cm
Lățime spătar: 35 cm

Culoare

,

Termen de livrare

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun living S-04 crem”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.