-42%Sold out

Set 4 scaune bucatarie , S-12, culoare Portocaliu

484,00 lei

Stoc epuizat

Descriere

Descriere

Acest scaun este o adaptare a unui model de scaun celebru, proiectat de David Rowland în 1964, numit ”Scaun 40/4”, deoarece a fost gândit special pentru a putea fi depozitat sub formă de stivă, iar la lansarea acestui scaun, 40 de scaune au fost stivuite într-un turn de o înălțime de 4 picioare (120 cm), și de aici și numele său „40 /4”.

S-12 este un scaun comercial universal, care pe lângă capacitatea de a fi depozitat într-o manieră extrem de economică și compactă (prototipul său putea fi stivuit în număr de 160 de piese în doar doi metri pătrați), oferă și un confort ridicat în ședere pentru perioade lungi de timp.

Rama scaunului este realizată din tijă de oțel inoxidabil de 7/16, și în ciuda faptului că silueta sa inspiră fragilitate și delicatețe, el e foarte solid având o sarcină de testare de 150 kg. Șezutul și spătarul sunt construite din placă de lemn stratificat, acoperit cu spumă poliuretanică, la fel ca și în cazul scaunelor de tip office, ce îi conferă stabilitate și grad înalt de folosință comodă. Calitatea tuturor accesoriilor și alegerea inspirată a pielii ecologice reprezintă un alt plus al folosirii de lungă durată dar și extrem de ușor de întreținut.

Caracterul ergonomic este conferit de dimensiunile și forma șezutului, a picioarelor și a spătarului. De o înălțime medie (82 cm.), această piesă de mobilier beneficiază de o proiectare corectă: înălțimea șezutului de la sol este de 47 cm. de sol, înălțimea spătarului este de 36 de cm. și lățimea sa este de 45 cm., iar șezutul are laturi de 45 cm. Singura diferență între un scaun office de tip upholstered ce beneficiază de capitonarea șezutului și spătarului și acest model este cadrul metalic ce susține scaunul, tipul S 12 oferind un confort maxim din linia de scaune comerciale.

Mixajul culorilor și al texturilor elementelor din construcție, crom și piele ecologică, argintiu și portocaliu, este unul în trend, fiind capabil să transmită o stare de energie, veselie, jovialitate și distracție. Materialele sunt importante și în procesul de întreținere, atât cromul cât și pielea ecologică putând fi extrem de ușor curățatat și foarte rezistent în timp. Cusăturile verticale îi conferă o notă de suplețe. Aceste calități, dublate de cele ale stabilității și caracterului ergonomic, il recomandă pentru uzul casnic și comercial. În casă se poate folosi în bucătărie, pe balcon iar din spațiile publice și comerciale, cele mai potrivite ar fi spațiile pentru copii sau tineri, săli de așteptare ale unor saloane de cosmetică, cabinete medicale, dar și unele cofetării sau patiserii.

Modelul de scaun S-12 poate fi achiziționat împreună cu o masă de bucătărie cu un design mai vesel sau de culoare deschisă, precum cele de tipul MB-06, MB-19, MB-55 etc., aflate în oferta noastră.

Achiziționarea acestui scaun este o investiție bună din punct de vedere stililistic dar și în plan financiar, deoarece acest tip de scaun oferă un raport echilibrat calitate-preț.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate 5 kg
Tip cadru

sudat

Greutate maximă suportată

130 kg

Stare asamblare

neasamblat

Material

Material cadru

metal

Dimensiuni

Înălțime totală: 82 cm
Înălțime șezut: 47 cm
Lățime șezut: 45 cm
Înălțime spătar: 36 cm
Lățime spătar: 45 cm

Culoare

Termen de livrare

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set 4 scaune bucatarie , S-12, culoare Portocaliu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.