-36%Sold out

Scaun bucătărie S-88 crem

129,00 lei

Având o pregnantă notă funcțională, scaunele de bucătărie pot fi achiziționate într-o varietate mare de forme și culori, având capacitatea de a imprima spațiului un nou tip de atmosferă și stil, de la cel rustic, la cel tradițional până la cel modern.

Stoc epuizat

Descriere

Descriere

Mobilierul pe care alegeți să îl achizionați reprezintă nu doar o latură funcțională, ci și un detaliu semnificativ care vă permite să vă explorați latura dumneavoastră estetică.

Atunci când optați pentru un anumit tip de scaun pe care să îl utilizați în cadrul bucătăriei dumneavoastră, alegeți de fapt, o piesă de mobilier ce vă va ține companie la fiecare masă servită împreună cu familia și prietenii în intimitatea locuinței dumneavoastră. De aceea este foarte important modul în care faceți această selecție. Pentru o bucătărie luminoasă, elegantă, mobilată într-un stil modern și de efect, vă recomandăm SCAUNUL BUCĂTĂRIE S-88 CREM, un model care vă atrage toate privirile și vă va oferi posibilitatea de a vă bucura de un confort sporit în momentele în care doriți puțină relaxare.

Construit din materiale de calitate superioară, scaunul are un cadru construit din metal cromat, extrem de rezistent, capabil să suporte o greutate de până la 150 kg. Picioarele sunt sudate, iar la capete prezintă dopuri de plastic, menite să vă protejeze pardoseala de zgârieturi și să atenueze zgomotele nedorite rezultate în urma manevrării acestei piese de mobilier. Tapițeria este realizată din piele ecologică pe care veți regăsi un model de cusături îmbinate, menite să îi confere rezistență suplimentară, datorită menținerii formei inițiale a șezutului, respectiv a spătarului, precum și să îi creeze un look elegant.

CAUNUL BUCĂTĂRIE S-88 CREM are următoarele dimensiuni: înălțime totală – 102 cm / înălțime șezut – 47 cm / lățime șezut – 44 cm / înălțime spătar – 51 cm / lățime spătar – 37 cm.
Formatul ergonomic, modelul lipsit de mânere inestetice și care să vă limiteze accesul către acesta, precum și greutatea redusă de doar 5 kg, transformă această piesă de mobilier într-una extrem de versatilă în ceea ce privește amplasarea și depozitarea. Vă recomandăm achiziționarea unui set de 4 – 6 scaune de acest tip pentru a vă bucura împreună cu familia și prietenii de momentele de relaxare. Este ideal și în cazul în care optați pentru amplasarea acestui model în incinta pub-urilor sau restaurantelor unde se poate servi masa, oferind spațiului recreativ eleganță și confort.

SCAUNUL BUCĂTĂRIE S-88 CREM este ușor de curățat și igienizat, fiind necesară utilizarea unei cârpe moi din bumbac și produsul dumneavoastră preferat pentru a-l împrospăta și a-i reda strălucirea.

Poate fi folosit cu succes și pentru activitățile ce țin de munca de birou, pe care adesea alegem să o desfășurăm și de acasă și este ușor de asortat mobilierului deja existent. Se încadrează cu succes unui mobilier în nuanțe contrastante, precum negru, wenge, cenușiu, bleumarin sau bordo, dar poate fi combinat și cu nuanțe deschise de crem sau alb.

Produsul nostru vă va fi livrat parțial asamblat, pentru o depozitare sigură și un transport lipsit de incidente. Produsul necesită montaj.

Termen de livrare : 5 zile lucrătoare.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate

5 kg

Greutate maximă suportată

150 kg

Stare asamblare

neasamblat

Material

Material cadru

metal

Dimensiuni

Înălțime totală: 102 cm
Înălțime șezut: 47 cm
Lățime șezut: 44 cm
Înălțime spătar: 51 cm
Lățime spătar: 37 cm

Culoare

Termen de livrare

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun bucătărie S-88 crem”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.