Scaun bucătărie S-07 maro

179,00 lei

Având o pregnantă notă funcțională, scaunele de bucătărie pot fi achiziționate într-o varietate mare de forme și culori, având capacitatea de a imprima spațiului un nou tip de atmosferă și stil, de la cel rustic, la cel tradițional până la cel modern.

3 în stoc

Descriere

Descriere

Doriți să redecorați bucătăria și nu aveți idee cu ce să începeți? În cazul acesta vă aducem în atenție scaunul CB S-07, un produs modern, de calitate excepțională, conceput special pentru a revoluționa modalitatea în care erați obișnuit să vă raportați la propria bucătărie.

Acest produs inovativ, cu un design ce nu poate trece neobservat, poate fi utilizat cu succes inclusiv în cadrul intim al propriului dining, unde își regăsește cu ușurință locul alături de celelalte piesele de mobilier.

Scaunul are o înălțime de 56 cm și lățimea în zona șezutului de 43 cm, fiind conceput pentru a susține o greutate de 100 kg.

Modalitatea de îmbinare a cadrului din metal cromat cu partea superioară a scaunului, oferă echilibru și stabilitate produsului, indiferent de condițiile de depozitare și utilizare.

Șezutul scaunului conține un material obținut dintr-un burete dens, care își păstrează cu ușurință forma inițială, învelit în tapițeria confecționată din piele ecologică de cea mai bună calitate.

Designul scaunului CB S-07 este scos în evidență de stilului modern în care reușește să combine două materiale și două culori diferite, mai exact culoarea cromată a cadrului metalic cu nuanța luminoasă a materialului confecționat din piele ecologică de cea mai bună calitate. Cusăturile de culoare contrastantă realizate pe tapițeria crem, au menirea de a sublinia stilul modern și elegant al produsului ales de dumneavoastră, cât și pentru a oferi tapițeriei sprijin suplimentar pentru a-și păstra forma inițială pe o perioadă îndelungată de timp.

Având o capacitate mare de a se adapta oricărui decor, acest scaun va deveni cu rapiditate, piesa dumneavoastră de mobilier preferată.

Încăperea în care vă decideți să amplasați această piesă de mobilier de impact, va fi pusă în valoare căpătând amploare și luminozitate, indiferent că beneficiază de un spațiu mai puțin generos ca și dimensiuni, sau de un spațiu larg, deschis, care resimte nevoia de a fi pus în evidență.

De asemenea, acest scaun ergonomic poate fi amplasat și utilizat pe orice tip de pardoseală: gresie, parchet, mochetă, fiind conceput la capătul picioarelor din metal cromat, cu dopuri de plastic, menite de a proteja suprafața de contact și de a evita perturbarea mediului ambient prin intermediul unor zgomote nedorite.

Produsul este ușor de curățat și întreținut, oferind clientului posibilitatea de a-l amplasa în orice locație sau de a-l depozita în orice context, fără riscul de a deteriora capacitatea funcțională a acestui obiect de mobilier.

Poate fi utilizat și încadrat cu succes și în cadrul unui spațiu comercial destinat agrementului, precum o cafenea, un restaurant sau chiar un bar. Indiferent de alegerea dumneavoastră de a-l utiliza, modelul de scaun CB S-07 nu va putea trece neobservat, atragând atenția și admirația oricărei persoane cu care va intra în contact.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate 5 kg
Greutate maximă suportată

100 kg

Stare asamblare

neasamblat

Material

Material cadru

metal

Dimensiuni

Înălțime totală: 102 cm
Înălțime șezut: 45 cm
Lățime șezut: 43 cm
Înălțime spătar: 56 cm
Lățime spătar: 33,5 cm

Culoare

Termen de livrare

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.