-35%Sold out

Scaun bucătărie S-06 crem

119,00 lei TVA inclus

Stoc epuizat

SKU: 5949054801896 Categorii: , , , ,
Descriere

Descriere

Unul dintre cele mai de impact modele actuale de scaun, tipul de scaun S-06 se distinge prin eleganță și rafinament. Ca formă, el este de inspirație englezească, având multe elemente inspirate din celebrul său prototip ”Queen Anne” (sec. XVI-XVII), de la care preia alura generală și mai ales forma convexă a picioarelor, extrem de recognoscibilă cunoscătorilor, de tip cabriole.

Reinventarea acestui model ilustru este realizată prin înlocuirea cadrului de lemn cu un cadrul metalic cromat, de tip sudat și prin renunțarea la ornamentele specifice epocii, aflate atât în zona spătarului, cât și la nivelul picioarelor și a șezutului. O notă suplimentară de modernitate și distincție este dată de alegerea tapițeriei ”faux leather” (numită și “leatherette” sau “veganleather”) și a modelului geometric tip careu, brodat discret pe partea centrală a spătarului.

Pe lângă impactul estetic evident, această piesă de mobilier este proiectată corect, îndeplinind toate condițiile impuse de certificatele de calitate actuale. El oferă o bună stabilitate, având o sarcină de testare de 150 kg. Confortul sporit și rezistența în timp sunt asigurate de calitatea materialelor folosite în construcție (cadrul metalic sudat, calitatea lemnului și a buretelui pentru șezut, pielea ecologică, tipul de cusături și materialele de feronerie) dar și de tipul de proiectare. Din punct de vedere al înălțimii, scaunul se încadrează în categoria scaunelor înalte, el având o înălțime totală de 95 cm. Înălțimea șezutului de la sol este de 45 cm., fapt ce permite o folosire ușoară de către persoanele de înălțime medie spre înaltă.

Caracterul ergonomic este dat și de un tip de șezut bine proporționat, cu laturile de 39 cm., iar spătarul oferă o susținere bună a spatelui prin dimensiunile sale (lățime de 34 cm. și înălțime de 53 cm.) și curbura prevăzută în zona lombară. Protecția suprafețelor pe care se alege să fie poziționat este garantată de dopurile de plastic plasate la capătul picioarelor.
Toate aceste calități recomandă acest scaun atât pentru uz casnic, aducând un plus valoric și estetic sufrageriei sau chiar unei bucătării elegante, dar și în spații publice, precum restaurante, cafenele, cofetării, cabinete medicale, săli de așteptare în saloane cosmetice etc.

Variantele cromatice sunt extrem de variate, modelul acesta putând fi cumpărat în șapte culori diferite: crem, caramel, maro, negru, portocaliu, roșu și vernil. Nuanțele neutre, precum cremul și caramelul conferă o atmosferă relaxantă și discretă. Pentru o tușă clasică – potrivită birourilor sau unui ambient sobru – , cele mai potrivite alegeri sunt cele pe negru sau maro.

Portocaliul și vernilul aduc o notă de optimism și poftă de viață, fiind foarte potrivite în bucătării moderne, dar și în spații de joacă, săli de așteptare în cadrul laboratoarelor de analize medicale etc. Varianta rubinie va atrage întodeauna privirile, și va funcționa ca o pată de culoare necesară în orice tip de spațiu de primire a oaspeților.

Modelul de scaun S-06 poate funcționa și ca un scaun accent, plasat lângă o masă cu design mai deosebit (MB-54 sau MB-55) sau lângă o servantă multifuncțională.

Tipul acesta de scaun beneficiază de un raport excelent calitate-preț.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate 5 kg
Greutate maximă suportată

130 kg

Stare asamblare

neasamblat

Material

Material cadru

metal

Culoare

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun bucătărie S-06 crem”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.