Scaun bucătărie S-05 crem

89,00 lei

Având o pregnantă notă funcțională, scaunele de bucătărie pot fi achiziționate într-o varietate mare de forme și culori, având capacitatea de a imprima spațiului un nou tip de atmosferă și stil, de la cel rustic, la cel tradițional până la cel modern.

4 în stoc

Descriere

Descriere

O variantă de scaun minimalist, potrivit spațiilor publice și apartamentelor de mici dimensiuni, modelul de scaun S-05 este o achiziție practică și eficientă atât în plan financiar, cât și estetic. Tipul acesta de scaun este o adaptare modernă a modelului celebru de scaun cu spătar-scăriță (ladderback), înlocuind osatura de tradițională lemn cu un cadrul solid din metal cromat.

Deși poate fi utilizat în spații special amenajate pentru luat masa, acest model este potrivit pentru bucătării moderne, în special cele concepute după dictonul ”less is more”, spații cu un mobilier minimalist ce sacrifică piese de mobilier greoaie în favoarea unei atmosfere aerisite și senzația de spațialitate și luminozitate sporită.

Formele geometrice simple, alegerea atentă a materialelor de construcție, economia judicioasă a spațiului ocupat, sunt atuuri valorificate atât în planul robusteții pieselor de mobilier cât și în planul impresiei estetice.

Dimensiunile reduse sunt suplinite de caracterul compact al proiectării: înălțimea totală a scaunului este de 85 cm., înălțimea șezutului de la sol este de 44 cm., laturile șezutului sunt de 40 cm., iar spătarul are o lățime de 35 cm. și o înălțime de 41 cm. Aceste caracteristici, dublate de calitatea materialelor de construcție (cadru metalic sudat, lemnul stratificat, buretele pentru șezut, pielea ecologică și elementele de feronerie) asigură o folosință îndelungată și confortabilă, această piesă de mobilier având o sarcină de testare de 130 kg.

Acest model de mobilier este prevăzut, la capătul picioarelor, cu dopuri de plastic ce asigură protecția oricărui tip de suprafață de pardoseală, putând fi poziționat oriunde în casa de locuit, dar și în spații publice, precum baruri, restaurante, cabinete medicale, săli de așteptare în saloane cosmetice etc.

Reducerea la esențial a formelor arhitecturale și de design specifice stilului minimalist nu anihiliează caracterul versatil al acestei piese de mobilier, modelul putând fi achiziționat într-o varietate de culori: crem, negru, portocaliu, roșu și vernil. Atunci când este necesară o augmentare a impresiei de spațiu și de instaurare a unei atmosfere de deconectare și relaxare, o alegere inspirată este varianta cu tapițerie crem. Negrul e foarte potrivit în spațiile publice sau în bucătării monocrome, în care jocul de alb și negru este elementul central al designului.

Pentru o bucătărie luminoasă și o stare de bună dispoziție și optimism, variantele de culori vesele și pastelate, cum ar fi vernilul și portocaliul, sunt cele mai bune alegeri. Chiar și roșul poate funcționa în acest tip de ambient, dar poate fi folosit și în bucătării cu același tip de nunață a mobilierului, sau în cele monocrome, în special cele ce folosesc nonculori – cum ar fi negru, alb, gri – situație în care accesoriile din bucătărie completează și potențează efectul scontat.

Tipul acesta de scaun poate fi cumpărat separat, dar și în diverse combinații cu o masă de bucătărie. Fie că se optează pentru o masă de mici dimensiuni, precum MB-01, sau una îngustă și lungă, cum ar fi MB-02, eficiența practică și efectul estetic vor fi maxime.

Achiziționarea unui model de scaun S-05 este o opțiune bună pentru cei ce își doresc o reinventare a designului spațiului de locuit cu o investiție financiară minimă, fiind un scaun ce oferă un raport echilibrat calitate-preț.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate 5 kg
Greutate maximă suportată

150 kg

Stare asamblare

neasamblat

Material

Material cadru

metal

Dimensiuni

Înălțime totală: 85 cm
Înălțime șezut: 44 cm
Lățime șezut: 40 cm
Înălțime spătar: 41 cm
Lățime spătar: 35 cm

Culoare

Termen de livrare

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.