Scaun bucătărie S-01 negru

99,00 lei

Având o pregnantă notă funcțională, scaunele de bucătărie pot fi achiziționate într-o varietate mare de forme și culori, având capacitatea de a imprima spațiului un nou tip de atmosferă și stil, de la cel rustic, la cel tradițional până la cel modern.

2 în stoc

Descriere

Descriere

Modelul de scaun fix S-01 NEGRU se pretează uzului casnic cât și celui comercial. Îmbinând stilul minimalist, redat prin osatura cromată a scheletului cu confortul oferit de tapițeria de piele ecologică, acest scaun aduce un plus de stil oricărei încăperi.

Deși aparent simplu, acest scaun îndeplinește o serie de condiții prioritare în achiziționarea oricărui produs de mobilier: stabilitate, durabilitate, versatilitate și stil. De asemenea, tipul de scaun S-01 NEGRU poate fi achiziționat la un preț competitiv, oferind un raport calitate-preț extrem de bun.

Stabilitatea îi este conferită de alegerea cadrului metalic sudat, dar și de forma ergonomică a acestuia. Alegerea cadrului metalic este totodată un plus estetic și forma rotunjită a structurii de rezistență, precum și detaliul din spatele scaunului ce susține spătarul oferă atât stabilitate cât și armonie a designului modern.

Materialele folosite în construcția șezutului, spătarului, structura metalică a picioarelor, piesele de feronerie, pielea ecologică și calitatea cusăturilor garantează un timp lung de folosință.

Liniile simple ale designului, ce împrumută atât din stilul minimalist, cât și din stilul clasic, ce nu se demodează niciodată, sunt susținute și în plan cromatic prin alegerile inspirate ale culorilor pentru tapițerie. Albul imprimă spațiului un aer proaspăt și primitor, fiind potrivit în încăperi de mici dimensiuni, creând senzația de spațiu liber și elegant dar și în cabinetele medicale private, sau în spațiile de așteptare ale saloanelor de înfrumusețare. Varianta de tapițerie neagră este o alegere care aduce încăperii un aer oficial, sobru și e foarte potrivit pentru camerele casei (bucătărie și dining) dar și cele comerciale și prestări servicii (săli de așteptare din frizerii, cabinete de avocatură, cabinete notariale etc.)

Designul ergonomic este respectat atât prin formă (forma șezutului, gradul de înclinare și forma spătarului) cât și prin proiectare: înălțimea totală a scaunului este de 83 de cm, șezutul este poziționat la 44 cm înalțime de la sol, lățimea șezutului este de 41.5 cm, înălțimea spătarului este de 41 cm iar lățimea spătarului este de 38 centimetri.

Dimensiunile și materialele folosite la construcția acestui scaun respectă toate cerințele de calitate în vigoare. Lemnul stratificat, acoperit cu burete, este folosit la realizarea șezutului și spătarului, calitatea pielii ecologice alese pentru tapițerie, cusăturile de calitate, împreună cu modelul tip hașurat ales pentru cusături urmăresc un plus de confort pentru acest produs. Toate aceste detalii conferă o siguranță a folosinței în timp fără deformări sau deteriorări majore ce sunt inerente acestui proces.

Tipul acesta de scaun este cel mai bine pus în valoare în combinație cu o masă de dining în stil contemporan, cu picioare cromate. Modelul de scaun S-01 NEGRU poate fi achiziționat împreună cu un tip de masă de aceeași culoare, sau de culoare complementară, cum ar fi masa MB-14 Alb sau MB-30 din oferta noastră, oferind un efect deosebit prin contrastul de negru și alb.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate 5 kg
Greutate maximă suportată

100 kg

Stare asamblare

neasamblat

Material

Material cadru

metal

Dimensiuni

Înălțime totală: 83 cm
Înălțime șezut: 44 cm
Lățime șezut: 41.5 cm
Înălțime spătar: 41 cm
Lățime spătar: 38 cm

Culoare

Termen de livrare

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.