Sold out

Scaun birou S-40 albastru

199,00 lei

Stoc epuizat

Descriere

Descriere

Viața omului modern este una extrem de solicitantă. Timpul liber devine tot mai des un lux, iar orele petrecute pe un scaun, la birou, sunt tot mai multe. Achiziționarea unui scaun ergonomic de tipul revolving (office chair, swivel, spinny chair) devine tot mai mult o necesitate mai mult decat un obiect de lux.

Modelul de scaun S-40 A este unul din categoria de mijloc, de dimensiuni medii, și are drept puncte de forță designul său suplu și structura bine proporționată. Aceste două caracteristici îl fac potrivit în mai toate spațiile, de la camere de tineret, la birouri și săli de ședințe. De o înălțime totală de 104 cm, această piesă are o lățime de 49 cm și o adâncime de 48 de cm, și cu o sarcină de testare de 100 de kg, făcându-l potrivit pentru persoanele de o înălțime și o constituție medie.

Pentru un confort suficient, tăblia de lemn stratificat folosită pentru șezut și pentru spătar este acoperită de spumă poliuretanică, iar spătarul este prin de șezut printr-o structură flexibilă, ce îi asigură un punct în plus pentru caracterul ergonomic. Forma șezutului și a spătarului este ușor adâncită și completează în mod fericit această listă a elementelor care garantează confortul. Sistemul de modificare a înălțimii este asigurat printr-un cilindru pneumatic și asigură o acordare eficientă a înălțimii scaunului cu înălțimea persoanei ce îl folosește. Materialul textil folosit este de o bună calitate și asigură o folosire plăcută a piesei de mobilier, pe timpul verii oferind răcoare, iar iarna căldura. Pentru eficientizarea costurilor, s-a optat pentru materialul de polipropilena (plastic dur) folosită pentru bază, brațe și role, ceea ce recomandă folosirea produsului pe suprafețe de textură moale. Brațele scaunului sunt poziționate la o distanță bine calculată și au o grosime și lățime suficientă pentru a oferi un suport atât de necesar antebrațelor în timpul muncii la birou.

Culoarea tapițeriei este albastră, imprimând spațiului o aură de sobrietare și profesionalism, și asigurând totodată o protecție împotriva petelor de orice natură. Culoarea și forma îl face ușor de integrat în orice tip de spațiu, de la cel tineresc la cel profesional.

Acest scaun este o achiziție bună și din punct de vedere financiar. Investiția într-un scaun ergonomic este mai întâi de toate, o investiție în sănătatea celor care își petrec timpul de muncă la birou Modelul de scaun S-40 A fiind dotat cu toate caracteristicile unui scaun de birou: stabilitate, caracter ergonomic, confort și versatilitate, poate fi achizionat la un preț avantajos.

Tipul acesta de scaun poate fi cumpărat separat, dar și ca un element de completare a unui set de cameră de tineret, precum ar fi modelul DORMITOR 816 sau modelul COLORATO ROZ, aflate în oferta noastră. Acest scaun funcționează foarte bine și cu o masă de mai mari dimensiuni, folosită în săli de conferințe, așa cum este masa Modena.

Produsul necesită montaj. Montajul acestui scaun se efectuează foarte simplu, prin urmarea pașilor explicitați în schița tehnică de montaj.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate 11 kg
Greutate maximă suportată

100 kg

Stare asamblare

neasamblat

Material

Material cadru

metal, plastic

Dimensiuni

Înălțime totală: 104 cm
Înălțime șezut: 50 cm
Lățime șezut: 48 cm
Înălțime spătar: 49 cm
Lățime spătar: 40 cm

Culoare

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun birou S-40 albastru”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.