-32%Sold out

Scaun bar S-45 negru

169,00 lei

Stoc epuizat

SKU: 5949054806730 Categorii: , Etichete: , ,
Descriere

Descriere

Modelul de scaun de bar S-45 N este unul dintre cele mai eclectice modele din oferta actuală. Acest scaun oferă o viziune minimalistă a tipului de scaun Wassily Chair, cunoscut și ca scaun model B3, proiectat de Marcel Breuer în perioada 1925-1926, ce a rămas în istoria designului de mobilier ca figură iconică a mișcării Bauhaus.

Ca formă, acest model e conceput după ca subtip al modelului cu bază tip piedestal, ce îl propulsează în rândul designurilor moderne, detașându-se net de categoria celor pliabile, sau celor fixe cu patru ori trei picioare. Lipsa brațelor de susținere este explicabilă printr-o dorință de a da modelului o mai mare libertate de mișcare, concept susținut și de spătarul de mici dimensiuni sau jos (low back). Modernitatea formelor este susținută și în alegerea materialelor, la fel de actuale: cromul și faux leather fiind foarte în trend. Impresia cromatică este extrem de actuală și de efect maxim, remarcându-se prin aerul sofisticat, misterios, elegant și modern.

Ca funcții oferite, scaunul S-45 N, se încadrează în categoria Adjustable & Swivel Stools (scaunelor rotative, cu funcție de reglare pe înălțime).. Scaunul este prevăzut cu un mecanism simplu/ tip fluture cu o manetă ce permite un orizont de reglare a înălțimii scaunului ce variază între 72 cm până la 82cm, oferind persoanelor de diferite înălțimi să aibă o poziție comodă pe parcursul șederii la bar, pentru o perioadă lungă de timp. Reglarea înălțimii se realizează prin mecanismul cu piston cromat cu gaz.

Baza acestui scaun are o formă circulară și mărime suficientă ce oferă stabililtate sporită dar și un sens al proporțiilor armonioase în plan estetic. Șezutul și spătarul sunt construite dintr-un placaj stratificat și sunt capitonate cu spuma poliuretanică, oferind confort suplimentar. Aceste caraccterisitici asigură o robustețe foarte mare, el având o sarcină de testare de 150 kg.

Structura arhitectonică folosită îi asigură pe lângă stabilitate și un caracter ergonomic sporit: are o înălțime de 113 cm, înățimea șezutului de la sol este de 82 cm cu posibilitatea micșorării sau creșterii distanței prin pistonul cromat cu gaz, lățimea șezutului este de 42 cm, înățimea spătarului este de 43 de cm., iar piciorul cromat este solid. Ca orice model de scaun cu spătar de mici dimensiuni (low back) oferă suport lombar inferior și median. În plus, este versatil oferind sprijinul necesar în timpul șederii la bar, dar și libertatea necesară de a vă ridica și a vă muta frecvent.

Achiziționarea unui model de scaun S-45 este o investiție bună pe termen lung, acest scaun integrându-se foarte bine în spațiul casnic (în spațiile moarte de sub bar, într-un colț al sufrageriei, pe holul de la intrare etc.), dar și în cel comercial (cafenele, pub-uri, restaurante, săli de biliard etc.).

Designul acestui scaun este foarte reușit și are o serie de caracteristici esențiale necesare unui scaun de tipul acesta: robustețe, eleganță, reglaj pe înălțime, confortul șezutului, susținere lombară și a picioarelor, posibilitatea rotirii ușoare într-un unghi de 360 de grade.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate 5 kg
Greutate maximă suportată

150 kg

Stare asamblare

neasamblat

Material

Material cadru

metal

Dimensiuni

Înălțime totală: 133 cm
Înălțime șezut: 82 cm
Lățime șezut: 42 cm
Înălțime spătar: 35 cm
Lățime spătar: 43 cm

Culoare

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun bar S-45 negru”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.