Back

Pat 9001-g, 160 x 200 cm, alb

799,00 lei TVA inclus

Termen de livrare: 10 zile lucratoare

Taxa de livrare : 70 lei

2 în stoc

SKU: 5949054806297 Categorii: ,
Descriere

Descriere

Cât timp a trecut de când v-ați renovat ultima dată dormitorul?

Vă prezentăm un produs extrem de atractiv, cu un design menit să schimbe aspectul întregii încăperi unde vă hotărâți să-l amplasați. Conceput pentru două persoane, modeul de pat 9001-G, are dimensiunile standard de 200×160 cm. Astfel, nu veți întâmpina nici un fel de dificultăți în momentul în care vă veți decide să achiziționați lenjerii noi de pat sau elemente de decor pe care sa le folosiți pentru a îmbunătății aspectul acestui obiect de mobilier.

Cadrul metalic aflat la baza acestui pat, îi conferă stabilitatea și rezistența necesară care vă va permite să beneficiați de acest produs un timp îndelungat fără a fi nevoit sa acceptați compromisuri in materie de confort și practicabilitate. Materialul din care este construit, și anume pal de cea mai bună calitate, îl transformă într-o piesă de mobilier puternică dar totodată flexibilă.

Datorită designului exceptional, modern și atractiv, acest model de pat se poate rabata cu ajutorul cadrului metalic, punând la dispoziția dumneavoastră un loc generos de depozitare, unde lucrurile dumneavoastră pot fi bine organizate într-o manieră care să vă elibereze din spațiul încărcat al mobilierului deja existent. De asemenea, faptul că palul folosit la construcția patului se regăsește de jur împrejurul întregii circumferințe, dublează astfel rezistența acestuia, limitând totodată depozitarea prafului și împiedicând rătăcirea diverselor obiecte de dimensiuni mai mici dedesubtul cadrului metalic.

Un alt aspect care scoate în evidență calitatea produsului nostru, constă în culoarea clasică și elegantă în care vă punem la dispoziție această piesă modernă de mobilier. Nuanța de crem cu care se prezintă patul 9001-G, are rolul de a lumina încăperea unde este amenajat, creând impresia de luminozitate și spațiu suplimentar. De asemenea, această culoare versatilă este ușor de integrat în peisajul deja existent al mobilierului dumneavoastră, iar dacă vă hotărâți ulterior să redecorați întreaga încăpere, acest model de pat se poate combina cu ușurință cu piese de mobilier în nuanțe asemănătoare sau puternic contrastante, precum negru, wenge, roșu, bordo etc.

Este ușor de întreținut si curățat, culoarea deschisă permițând urmelor de praf sau amprentelor dumneavoastră să nu fie atât de ușor de depistat pe suprafața de contact.

Nu veți regreta achiziționarea produs care vă va îmbunătați calitatea somnului, aspectul încăperii unde vă veți decide sa-l asamblați, luând în calcul, inclusiv satisfacția obținută datorită spațiului suplimentar de depozitare pe care îl veți câștiga.

Acest produs nu vine însoțit de saltea sau împreună cu alte elemente observabile în decor. De aceea, vă recomandăm achiziționarea unei saltele adecvate ca și dimensiune, al cărei model să se integreze cu ușurință pe cadrul metalic al produsului nostru.

Patul 9001-G este livrabil neasamblat, pentru o depozitare mai ușoară și un transport lipsit de incidente. Nu prezintă dificultăți la montaj.

 

* Salteaua nu este inclusa in pret

* Produsul necesita montaj specializat

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate

90 kg

Greutate maximă suportată

280 kg

Stare asamblare

neasamblat

Material

,

Dimensiuni

Lungime: 212 cm
Lățime: 172 cm
Înălțime: 35 cm
Înălțime tăblie: 105 cm

Dimensiuni saltea

200 x 160 cm

Spațiu depozitare

ladă

Culoare

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.