Masă living MB-57, nuc

649,00 lei TVA inclus

17 în stoc

SKU: 5949054807102 Categorii: , ,
Descriere

Descriere

În perioadele scurte de timp pe care reușim să le alocăm familiei din cauza programului încarcat cu care ne confruntam zilnic, cele mai apreciate si intime momente in care ne axam pe ceea ce este cu adevarat important, sunt momentele petrecute în bucătărie, în jurul mesei, unde ne reunim pentru a servi împreună masă sau pentru a ne savura cafeaua în compania celor apropiați.

MASA BUCĂTĂRIE MB-57 NUC este o piesă de mobilier cu un design extrem de interesant, clasic și elegant totodată, cu o formă ovală care permite amplasarea invitaților în funcție de preferințele lor și crează senzația de apropiere și intimitate. Construită din lemn de cea mai bună calitate, extrem de rezistent și concepută într-un stil atractiv, cu un cadru masiv, format din picioare stil tentacule, care oferă suportul și echilibrul de care aveți nevoie, această piesă de mobilier este ideală pentru bucătăriile sau chiar living-urile unde căutați să creați o atmosferă intimă, nouă, dar totuși familiară.

Având următoarele dimensiuni: 105 x 105 x 76 cm, MASA BUCĂTĂRIE MB-57 Nuc este ușor de amplasat în spațiile pe care le aveți la dispoziție, indiferent de mobilierul pe care deja îl aveți în dotare sau pe care intenționați să îl achiziționați.

Se poate curăța și întreține în stare perfectă fără mari dificultăți, putând fi curățată și lustruită folosind produsul dumneavoastră preferat de curățat suprafețele din lemn și o cârpă moale din bumbac.

MASA BUCĂTĂRIE MB-57 Nuc este o variantă utilă de a decora încăperea dumneavoastră și poate avea multiple întrebuințări, de la servirea mesei la savurarea cafelei, utilizarea ca și masă de lucru pentru a finaliza diverse proiecte personale sau chiar ca și piesă de mobilier ce își poate atinge potențialul servind ca și obiect de decor sau de depozitare a revistelor, vazei cu flori, colecției de poze înrămate etc. În cazul în care alegeți să o utilizați ca și masă de bucătărie, vă recomandăm completarea acesteia cu un set de scaune în nuanță închisă, preferabil wenge, în stil taburet sau scaun cu spătar, model simplist și elegant.

Acest produs are o greutate totală de 45 kg și vă va fi livrat neasamblat, pentru o depozitare sigură și un transport lipsit de incidente. Poate fi asamblat rapid și ușor, accesoriile fiind furnizate în pachet. Produsul necesită montaj.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Material

Culoare

Dimensiuni

105 x 105 x 76 cm

Lungime

Latime

Inaltime

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masă living MB-57, nuc”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.