Back
-30%Sold out

Masa living/bucatarie din sticla cu 6 scaune, Crem, MB-06C+S-07C

1,500,00 lei 1,049,00 lei TVA inclus

Achiziționarea unui set de scaune și masă este întodeauna o investiție bună pentru schimbarea ambientului. Fie că se dorește să se aducă o notă de prospețime în bucătărie sau o tușă de sobrietate în sufragerie sau locul de luat masa, variantele de texturi și culori reușesc să imprime efectul dorit: de la clasic la baroc, de la romantic la stilul cubist sau modern minimalist.

Stoc epuizat

SKU: 10023204 Categorie:
Descriere

Descriere

Masa de bucatarie/living din sticla tratata termic. Dimensiunea blatului superior este de 150 x 90 cm fiind o masa conceputa pentru 6 persoane. Inaltimea clasica de 75 cm permite folosirea scaunelor cu inatime standard. Picioarele mesei, precum si blatul inferior sunt imbracate in piele ecologica crem cu cusatura de culoare neagra, ce confera mesei stil, permitand pozitionarea ei intr-un cadru clasic dar si intr-unul modern si tineresc. Forma picioarelor asigura o stabilitate crescuta si robustete neafectand accesul la masa, depozitarea scaunelor sau ocuparea inutila a spatiului din jurul acesteia. Picioarele au talpa reglabila pe filet aceasta prezentand la contactul cu pardoseala elemente de plastic, protejand parchetul sau gresia. Asociat acestei mese recomandam scaunele S-55.

Scaun de bucatarie de culoare rosie cu cusaturi de culoare alba. Scaunul este unul cu design deosebit, fiind cadrabil atat unui context clasic cat si unuia modernist, putand fi folosit atat in bucatarie cat si in living . Cadrul din metal cromat ii confera un plus de stil iar cusaturile de culoare neagra scot in evidenta culoarea pielii ecologice a tapiteriei. Picioarele au dopuri de plastic la contactul cu pardoseala, astfel protejand parchetul sau gresia. Sarcina de testare este de 100 kg.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Stare asamblare

neasamblat

Culoare

crem,argintiu

Termen de livrare

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.