-26%Sold out

Masa de cafea, 536, culoare Alb

551,00 lei TVA inclus

Stoc epuizat

SKU: 5949054808048 Categorii: , ,
Descriere

Descriere

Designul interior reprezintă modalitatea prin care fiecare dintre noi își poate pune amprenta personală asupra locuinței. Unicitatea încăperilor va fi pusă în evidență de felul în care ne vom folosi imaginația în combinarea culorilor, accesoriilor, elementelor de decor și, bineînțeles a pieselor de mobilier pe care le vom alege. Însă, în obținerea efectului dorit, ansamblul elementelor folosite trebuie să fie alese cu grijă, să îndeplinească liniile estetice, dar să fie și versatile, oferind posibilitatea unei multitudini de combinații în realizarea diverselor scenarii.

Unul dintre obiectele de mobilier ce poate îndeplini și cele mai sofisticate gusturi, este măsuța de cafea. Aceasta se va integra perfect în orice spațiu, completându-l și devenind piesa centrală a încăperii. MASA DE CAFEA 536, CULOARE ALB este una dintre măsuțele de cafea ale cărei caracteristici corespund pe deplin cerințelor noastre.

Trăsăturile principale ale acestui model sunt multifuncționalitatea și caracterul estetic, trăsături ce o transformă într-un obiect de mobilier unic și rafinat. Aspectul dreptunghiular al formei sale, ce este valorificat printr-un design simplu și liniar, este evidențiat și de stilul retro al celor 4 picioare, dar și de armonia creată de jocul geometric de pe marginile acesteia. Dimensiunile măsuței, lungime 100 x înălțime 40 x lățime 60 cm, ce contribuie la completarea produsului, o transformă într-o piesă de mobilier minimalistă ce nu va încărca spațiul camerei.

De asemenea, este un model ce se pretează și în încăperi de tip oriental sau minimalist, deoarece acestea sunt definite de simplitatea formelor, dreptunghiulare sau pătrate. Conform stilului oriental, această măsuță de cafea va oferi originalitate și senzualitate spațiului în care va fi plasată, însușiri ce vor fi și mai bine valorificate alături de taburete, covoare, perdele colorate din organza, perne lucrate manual, decorațiuni din jad, onyx etc..

În schimb, în cazul abordării unui stil scandinav, aceasta, se va remarca prin caracterul estetic. Efectul vizual creat prin nuanța de alb ce „îmbracă” această piesă rafinată și de finețea motivelor fanteziste ce „închid” părțile laterale, va fi unul deosebit, ce va transforma banalitatea camerei într-un loc plăcut și primitor.

Mulțumită însușirilor estetice aparte, MASA DE CAFEA 536, CULOARE ALB se integrează cu ușurință în orice zonă a casei și în orice combinație de design interior. Este complementară cu întreaga paletă cromatică, putând deveni elementul central al camerei cu ajutorul decorațiunilor potrivite.

În completarea culorii și a formei, materialul din care este fabricată, MDF lucios melaminat cu grosimea de 18 mm, îi conferă stabilitate, eleganță și rafinament. Această măsuța are, de asemenea, și caracter practic, putând fi folosită și ca spațiu suplimentar de depozitare pentru diverse obiecte, atât pe suprafața blatului, cât și în sertarul glisant, dar ascuns, ce ușurează stocarea.

Așadar, dacă poveștile Șeherezadei v-au stârnit curiozitatea și pasiunea pentru descoperirea Orientului sau poate că, poveștile nordice, în care zeii mărețului Asgard conduc poporul cu înțelepciune, și visați să creați un ambient exotic, senzual sau minimalist, monolitica MASA DE CAFEA 536, CULOARE ALB este alegerea cea mai potrivită. Prin alegerea acestei versatile piese de mobilier, ambientul spațiului dumneavoastră va fi întregit și se va remarca printr-un design unic.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Stare asamblare

neasamblat

Material blat

mdf lucuios

Grosime PAL

Dimensiuni

lungime 100 x inaltime 40 x latime 60 cm 

Culoare

Termen de livrare

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masa de cafea, 536, culoare Alb”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.