-26%Sold out

Masa de cafea, 535, culoare Nuc

551,00 lei TVA inclus

Stoc epuizat

SKU: 5949054808031 Categorii: , ,
Descriere

Descriere

Un design interior personalizat este ceea ce își dorește fiecare dintre noi. Plecând de la culoarea pereților, continuând cu piesele de mobilier și finalizând cu accessoriile și elementele de decor, camerele noastre se vor remarca prin unicitate. Dar, pentru ca rezultatul final să denote bun gust, delicatețe și rafinament, elementele alese trebuie să fie compatibile între ele, să fie versatile și nu în ultimul rând, să corespundă cu personalitatea și puterea noastră financiară.

Așadar, un obiect de mobilier care poate îndeplini cerințele, întregi și domina interiorul camerei de zi sau al oricărui colț al casei, este măsuța de cafea. Iar un model ce întrunește toate aceste caracteristici, este măsuța de cafea 535. Parcursul măsuței de cafea a cunoscut o schimbare majoră în momentul în care, modul de a trăi și de a lucra al societății, s-a schimbat radical. În prezent, se pune accentul nu doar pe estetică, ci și pe funcționalitate. Conceptul multifuncționalității a fost ușor de aplicat asupra măsuțelor de cafea, imaginația și obiectivul îndeplinirii necesităților  dând naștere la o variată gamă de modele.

Particularitatea prezentului model, este însăși unicitatea stilului pentru care s-a optat în proiectare. Forma sa dreptunghiulară, ce se distinge printr-un design liniar și simplu, este scoasă în evidență de stilul vintage al celor 4 picioare și de simetria elementelor geometrice de pe margini. Grație acesteia, dar și a dimensiunilor (lungime 100 x înălțime 40 x lățime 60 cm), nu va încărca spațiul camerei. De asemenea, este un model ce se pretează în încăperi cu un stil predominant oriental, deoarece acesta este definit de simplitatea mobilierului și al formelor, dreptunghiulare sau pătrate, pe care îl regăsim și la măsuțele de cafea.

Măsuța de cafea 535, alături de taburete, covoare, perdele colorate din organza, perne lucrate manual și decorațiuni din jad, coral, onyx etc., va oferi camerei senzualitate și unicitate. O altă particularitate similară exoticului Orient, sunt culorile. Pornind de la nuanța roșului închis, considerat drept un talisman aducător de noroc, portocaliul, verdele, griul și maroul completează paleta cromatică a designului răsăritean.

Culoarea nobilului nuc cu tente de maro-roșiatic, o regăsim și la această masă de cafea. Însă, pentru un rezultat special, aceasta se combină în mod delicat cu nuanțe neutre de alb, ce „îmbracă” picioarele mesei și părțile laterale. Compoziția cromatică dezvăluie un aspect inedit și original, ce este reliefat de „jocul” figurilor geometrice. În continuarea formei și a culorilor, materialul din care este confecționată, MDF lucios melaminat cu grosimea de 18 mm, îi oferă stabilitate, eleganță și rafinament.

Măsuța de cafea are, de asemenea, și caracter practic, putând fi folosită și ca spațiu suplimentar de depozitare pentru diverse obiecte, atât pe suprafața blatului, cât și în sertarul glisant, dar ascuns, ce ușurează stocarea. Astfel, dacă sunteți iubitori ai poveștilor Șeherezadei și visați să creați un ambient exotic, senzual, minimalist și îngrijit, monolitica măsuță de cafea 535 este alegerea cea mai potrivită. Confortul și armonia încăperii vor fi întregite, rezultatul fiind un design deosebit ce va scoate din anonimat camera dumneavoastră.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Stare asamblare

neasamblat

Material blat

mdf lucios

Grosime PAL

Dimensiuni

lungime 100 x inaltime 40 x latime 60 cm 

Culoare

Termen de livrare

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masa de cafea, 535, culoare Nuc”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.