-17%Sold out

Masa de cafea, 526, culoare Nuc

332,00 lei TVA inclus

Stoc epuizat

SKU: 5949054808024 Categorii: , ,
Descriere

Descriere

În momentul în care decidem să decorăm/redecorăm, ne dorim, de fapt, să ne transformăm casa în „acasă”. Efectul final spre care tindem este acela de a crea o uniune perfectă între personalitatea noastră, estetică și funcțional. Iar acest efect îl putem obține dacă alegem cu grijă culorile, accesoriile și nu în ultimul rând, piesele de mobilier. Acestea vor da naștere la un design de interior ce va fi în sintonie cu felul nostru de a fi.

Evoluția galopantă a tehnologiei din domeniu, ne oferă astăzi posibilități multiple. Acum, putem alege dintr-o vastă gamă de modele de mobilier în diverse combinații cromatice, forme și texturi. Un exemplu concludent este MASA DE CAFEA 526, CULOARE NUC, una dintre piesele de mobilier ce nu trebuie să lipsească din locuință.

Conform noilor curente ale designului de interior, aceasta a fost proiectată astfel încât să se potrivească în cât mai multe combinații și stiluri. Această măsuță de cafea reprezintă un element-cheie în redefinirea spațiului camerei, alegerea locului unde va fi poziționată ținând doar de funcționalitatea pe care dorim să i-o oferim și, bineînțeles, de propria noastră imaginație. Aspectul său originar, evidențiat de împletirea elegantă a jumătăților de cerc și de pătrat, va crea încăperii un echilibru multisenzorial.
Și culoarea pentru care s-a optat în confecționarea acestei minunate piese de mobilier, delicata și nobila nuanță de nuc, are rolul de a sublinia jocul formelor geometrice.

Finețea acestei nuanțe ne întoarce în timpuri de mult apuse, amintindu-ne de opulența mobilei de altădată, ca mai apoi să ne evoce prin compoziția cromatică, întoarcerea la natură. Complexitatea acestui delicat pastel ne permite însă, și mixarea cu o multitudine de alte culori și nuanțe, fiind extrem de versatil. Astfel, forma și culoarea MESEI DE CAFEA 526, CULOARE NUC ne reamintește de eleganța nemuritorului stil clasic, dar într-o variantă reinterpretată și ajustată timpurilor noastre.

O altă caracteristică ce poate fi remarcată la această măsuță de cafea este farmecul stilului minimalist, conferit de dimensiunile modelului, lungime 100 x înălțime 45 x lățime 50 cm, ce va ușura combinarea acesteia cu canapelele și restul mobilierului din încăpere. De asemenea, mixul materialelor naturale cu cele artificiale, picioare din lemn de carpen cu finisaj natur și blatul din PAL melaminat cu grosimea de 18 mm folosite la acest model, au rolul de a valorifica funcționalitatea produsului, dar și de spori rafinamentul. În același timp, ele conlucrează pentru a oferi și o îndelungată rezistență în timp și stabilitate.

Abordarea aleasă în proiectarea MESEI DE CAFEA 526, CULOARE NUC a avut drept scop final fructificarea, atât al aspectului practic, cât și al celui decorativ. Așadar, se poate erija cu ușurință atât în rolul unui spațiu de depozitare cât și în al unui spațiu ornamental, transformându-se în piesa centrală a încăperii.

Versatilitatea acesteia lasă în urmă tradiționalismul amplasării ei în clasica sufragerie. Această măsuță de cafea poate fi așezată oriunde, începând de la camera de zi și continuând cu holul, balconul sau terasa. Individualitatea modelului va oferi o notă aparte de originalitate oricărei încăperi, întregind spațiul și integrându-se, indiferent de stilul pentru care optați.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Stare asamblare

neasamblat

Material blat

mdf

Grosime PAL

Dimensiuni

lungime 100 x inaltime 45 x latime 50 cm 

Culoare

Termen de livrare

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masa de cafea, 526, culoare Nuc”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.