-17%Sold out

Masa de cafea, 525, culoare Alb

332,00 lei TVA inclus

Stoc epuizat

SKU: 5949054808017 Categorii: , ,
Descriere

Descriere

Atunci când decorăm sau redecorăm casa, ne dorim ca rezultatul final să fie o simbioză perfectă între estetică, funcționalitate și personalitatea noastră. Toate aceste trăsături dorim să se reflecte în piesele de mobilier alese.

Iar astăzi, grație multitudinii de modele din domeniu, avem posibilitatea să selectăm combinații cromatice ecletice, să ne „jucăm” cu formele și texturile. Versatilitatea opțiunilor ne va ajuta să definim spațiul personal și să îl personificăm conform preferințelor noastre. Un exemplu elocvent, în această privință, ar fi măsuța de cafea, devenită element cheie a diferitelor stiluri de interior. În conformitate cu noile tendințe din acest sector, a fost gândit și proiectat și modelul măsuța de cafea, 525, culoare alb.

Dacă în trecutul îndepărtat al istoriei obiectelor de mobilier, era utilizată doar pentru servirea ceaiului, odată cu evoluția societății, a căpătat un rol prioritar în decorarea camerelor. Redefinirea a fost posibilă datorită noilor proprietăți cu care a fost investită, astăzi putând fi plasată în orice spațiu al casei, alegerea locului ținând doar de imaginație și de funcționalitatea pe care dorim să i-o oferim. Forma unică a modelului, o îmbinare geometrică originală a jumătăților de cerc și de pătrat, va oferi un echilibru multisenzorial ambientului indiferent de zona în care se va afla.

Accentul „jocului geometric” este, de asemenea, subliniat și de nuanțele alese. Albul neutru al blatului, s-a contopit cu pastelul nuanței inedite de nuc, ce „îmbracă” picioarele mesei. S-a optat pentru această delicată combinație cromatică, deoarece culoarea nucului permite amestecul cu o variată gamă de nuanțe, dar și pentru evitarea monotoniei și regăsirea naturii. În plus, este varianta cea mai des întâlnită în interioarele moderne, deoarece inspiră bun gust și eleganță.

De asemenea, stilul minimalist ce caracterizează măsuța de cafea, 525, culoare alb, va intensifica armonia cu canapelele, scaunelele și/sau fotoliile din încăpere. La conturarea unui design rafinat și în sintonie cu celelalte obiecte de mobilier, contribuie și dimensiunile acestui model, lungime 100 x înălțime 45 x lățime 50 cm. Un alt element ce duce la sporirea funcției estetice și a funcționalității, este îmbinarea admirabilă a materialelor naturale cu cele artificiale: picioare din lemn de carpen cu finisaj natur și blatul din pal melaminat cu finisaj alb și cu grosimea de 18 mm. Utilizarea acestora conferindu-i o durată îndelungată de viață și stabilitate.

Întregul concept adoptat, scoate în valoare aspectul practic și decorativ al modelului. În funcție de preferințe, se poate transforma într-un spațiu de stocare sau într-unul ornamental, prin stilizare, devenind piesa centrală a camerei. În plus, caracterul versatil ne permite să depășim concepția tradiționalistă de amplasare a măsuței de cafea doar în living.

Aceasta se poate adapta și în scenarii diferite, precum balcoanele, terasele sau holurile casei, astfel personalitatea multiplă a modelului putând fi fructificată cu succes. Așadar, dacă vă aflați în căutarea unei măsuțe de cafea care să însuflețească camera de zi sau oricare altă zonă a casei, dar care să ofere și funcționalitate, măsuța de cafea 525 este alegerea dumneavoastră. Aspectul inedit al produsului va ajuta la întregirea spațiului în care va fi amplasat, integrându-se perfect în orice tip de design.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Stare asamblare

neasamblat

Material blat

mdf

Grosime PAL

Dimensiuni

lungime 100 x inaltime 45 x latime 50 cm 

Culoare

,

Termen de livrare

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masa de cafea, 525, culoare Alb”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.