Back

Masa de bucatarie din lemn fag, culoare alb / MB-13 B (MAX 5)

570,00 lei TVA inclus

Termen de lvirare : 10 zile lucratoare

Taxa de livrare : 30 lei

3 în stoc

SKU: 5949054805115 Categorii: , ,
Descriere

Descriere

Doriți să schimbați complet imaginea și atmosfera bucătăriei dumneavoatră? Sau poate intenționați să-i oferiți o piesă de mobilier care să vă creeze posibilitatea de a vă bucura mai mult de momentele în care alegeți să cinați împreună cu familia?

MASA MB-13 BIALY vă va incita imaginația și va susține demersurile dumneavoastră de a crea spațiul intim perfect pentru familia dumneavoastră, locul unde vă adunați pentru a vă petrece timpul într-o atmosferă caldă.
Acest produs este construit din lemn prelucrat cu grijă și atenție, pentru a vă oferi un produs final de calitate, ce se regăsește într-o culoare deschisă, Bialy, capabilă să sporească efectul vizual al încăperii unde vă decideți să o amplasați. Designul clasic dar cu aspect modern, face ca această masă să reprezinte alegerea potrivită care să accentueze simplitatea dar și eleganța unui mobilier practic.

Masa este realizată din materiale de cea mai bună calitate, îmbinate cu atenție pentru a oferi un produs rezistent și practic. Această piesă de mobilier este ușor de întreținut și igienizat, fiind suficient să aplicați produsul dumneavoastră preferat de curățare și să lustruiți utilizând o cârpă moale de bumbac.

MASA MB-13 BIALY este o masă extensibilă, care este construită cu un blat dublat din PAL, cu dimensiuni de 120 x 80 x 78 cm, respectiv 150 x 80 x 78 cm când este extinsă. Aceste dimensiuni o transformă în candidata ideală în ceea ce privește amplasarea ei în cadrul bucătăriei dumneavoastră, oferindu-vă posibilitatea să apelați la acest produs ca la o soluție perfectă în cazul în care doriți să îi imprimați un stil diferit de bucătăriile clasice.

Masa poate fi completată de un set de 4 sau 5 scaune, ce se pot achiziționa separat, în funcție de opțiunea dumneavoastră, pentru a oferi invitaților dumneavoastră o experiență plăcută.

Elegantă și de efect, MASA MB-13 BIALY va îmbunătăți aspectul încăperii dumneavoastră și va readuce familiei dorința de a-și petrece timpul împreună și totodată vă va oferi ocazia perfectă de a chema în vizita prietenii apropiați.

Nuanțele închise folosite, oferă multiple posibilități în ceea ce privește combinarea acestui set de mobilier cu alte piese deja existente. Se asortează perfect unui decor cu mobilier în nuanțe complementare, ca sonoma, gri, bej, alb și poate fi accentuat de către obiecte de decor (precum covoare, draperii sau alte piese) în culori tari sau intense, precum roșu, bordo, albastru, verde etc.

De asemenea, acest model poate fi utilizat și în restaurante sau pub-uri unde se poate servi masa, deoarece poate face parte ușor dintr-un decor intim și relaxant.

Produsul este livrat demontat, în cutii, cu toate accesoriile necesare asamblării acestuia. Se montează urmărind schița de asamblare din interiorul pachetului. Nu ridică probleme la montaj.

Termen de livrare: 10 zile lucrătoare.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate

45 kg

Stare asamblare

neasamblat

Material

pal

Material cadru

lemn

Dimensiuni

120/150 x 80 x 78 cm

Culoare

ALB

Termen de livrare

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.