Masa cafea, MC-98 A Mare

369,00 lei TVA inclus

7 în stoc

SKU: 5949054807027 Categorii: ,
Descriere

Descriere

O singură piesă de mobilier poate fi suficientă pentru a schimba complet decorul unei încăperi, redându-vă astfel senzația de noutate de care aveți nevoie pentru a vă încărca energetic.

MASA CAFEA MC-98 MARE prezintă toate atuurile unei mese destinate servirii cafelei și nu numai, oferindu-vă ocazia de a vă bucura împreună cu cei dragi de un moment de relaxare și intimitate în incinta propriei locuințe.

Stilul clasic și elegant al acestei piese de mobilier se reflectă și în culoarea selectată pentru prezentarea acestui produs și anume alb, nuanța ce crează senzația de luminozitate, deschidere și spațiu și care va transforma acest produs într-unul care va atrage atenția invitaților dumneavoastră.

Construită din lemn calitativ superior și având dimensiunile de 120 x 60 x 45 cm, MASA CAFEA MC-98 MARE, reușește cu succes să își câștige un loc important în intimitatea încăperii unde intenționați să o amplasați, fiind ușor de combinat cu alte piese de mobilier deja existente. Selectată adesea pentru a fi poziționată în preajma canapelei sau fotoliului unde obișnuiți să vă petreceți momentele libere, această masă este excelentă pentru a vă oferi posibilitatea de a avea alături ceașca de cafea sau ceai, cartea preferată, revistele pe care vă doriți să le răsfoiți, telefonul, telecomanda sau orice alt obiect de decor pe care îl doriți în proximitatea dumneavoastră.

Simplă, clasică, elegantă și de efect, MASA CAFEA MC-98 MARE vă oferă posibilitatea de a deține o piesă de mobilier ce se poate asorta cu succes unui mobilier în nuanțe închise, precum negru, wenge, bordo, maro sau poate fi încadrat în peisajul unui decor deschis la culoare, preponderent alb, bej, gri deschis, în funcție de preferințele dumneavoastră. Designul interesant dar ergonomic, precum și dimensiunile sub care se prezintă, fac ca această masă să poată fi mutată cu ușurință și amplasată în zonele unde aveți mai mare nevoie de ea.

Nu prezintă dificultăți în ceea ce privește curățarea și întreținerea. Nuanța albă ascunde cu ușurință urmele de praf și nu permite amprentelor dumneavoastră să devină extrem de vizibile. Se poate curăța și lustrui cu ușurință folosind o cârpă moale de bumbac și produsul dumneavoastră preferat pentru redarea luciului în cazul suprafețelor din lemn.

MASA CAFEA MC-98 MARE este o alegere inspirată, ce va schimba complet aspectul livingului sau dormitorului dumneavoastră și pe care o veți dori în proximitatea dumneavoastră în momentele destinate odihnei și relaxării.

Produsul are o greutate de 20 kg și vă va fi livrat parțial asamblat, pentru o depozitare sigură și un transport lipsit de incidente. Produsul necesită montaj.

Termen de livrare : 5 zile lucrătoare.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate

20 kg

Stare asamblare

neasamblat

Material

Material cadru

lemn

Dimensiuni

120 x 60 x 45 cm

Culoare

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masa cafea, MC-98 A Mare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.