Masa cafea, MC-97 A Mica

189,00 lei TVA inclus

24 în stoc

SKU: 5949054807010 Categorii: ,
Descriere

Descriere

Stilul modern și minimalist preferat de tot mai mulți clienți datorită faptului că reușește să creeze senzația de spațiu, luminozitate și organizare, se poate regăsi și în piesele de mobilier auxiliare, precum mesele destinate servirii cafelei, ceaiului sau utilizate pentru a vă oferi un spațiu vizibil de depozitare a obiectelor importante pentru dumneavoastră, precum cartea preferată, ochelarii, telefonul, telecomanda etc.

MASA CAFEA MC-97 MICĂ vă pune la dispoziție o modalitate elegantă și modernă de a vă decora încăperea și de a vă bucura de o piesă de mobilier capabilă să vă ofere un moment de relaxare.

Concepută din lemn masiv de cea mai bună calitate și vopsită într-o combinație de culori complementare: alb și nuc, această măsuță de cafea are un design de efect datorită stilului de îmbinare a picioarelor de susținere, albe cu blatul în nuanță închisă.

Dimensiunile MESEI CAFEA MC-97 MICĂ sunt de 45 x 45 x 50 cm, dimensiuni ce vă oferă posibilitatea de a o amplasa în orice încăpere sau decor deja existent, putând fi permutată fără dificultăți în funcție de preferințele și necesitățile dumneavoastră.

Simplu și de efect, acest produs are capacitatea de a modifica modalitatea în care vă raportați în ceea ce privește momentele dumneavoastră de relaxare, fiind ușor de amplasat și mutat lângă canapeaua sau fotoliul dumneavoastră preferat, unde veți redescoperi modalitatea perfectă de a vă savura cafeaua.

MASA CAFEA MC-97 MICĂ vă oferă un produs excelent la un preț imbatabil și vă va ajuta să redescoperiți plăcerea care izvorăște din lucrurile simple, dar realizate cu mult bun gust.

Este ușor de întreținut și curățat, fiind suficientă utilizarea unei cârpe moi din bumbac și a produsului dumneavoastră preferat pentru curățarea și lustruirea suprafețelor din lemn.

Acest produs va trezi admirația invitaților dumneavoastră și va deveni în scurt timp piesa de mobilier la care veți apela de fiecare dată când vă doriți un moment de relaxare.

Produsul are o greutate de 15 kg și vă va fi livrat parțial asamblat, pentru o depozitare sigură și un transport lipsit de incidente. Produsul necesită montaj.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate

15 kg

Stare asamblare

neasamblat

Material

Material cadru

lemn

Dimensiuni

45 x 45 x 50 cm

Culoare

,

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masa cafea, MC-97 A Mica”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.