Masa cafea, CB, MC-100 S Mare

399,00 lei TVA inclus

7 în stoc

SKU: 5949054806983 Categorii: ,
Descriere

Descriere

Deoarece locuința noastră reprezintă atât un loc de refugiu și relaxare, cât și un spațiu intim, personal, este extrem de important ca mobilierul ales să corespundă dorințelor și nevoilor dumneavoastră, obiectele cu care alegeți să vă înconjurați, asigurându-vă nu doar latura funcțională, cât și doza de confort și relaxare.

MASA CAFEA MC-100 S MARE îmbină cu succes materiale de cea mai bună calitate pentru a vă oferi un produs interesant, cu un design clasic și elegant, ce imprimă un aer sobru dar totodată interesant, încăperii unde vă decideți să îl amplasați.

Obținută din lemn cu structura densă și rezistentă și vopsit în culoarea wenge, această piesă de mobilier are următoarele dimensiuni : 120 x 60 x 45 cm, fiind ușor de integrat unui decor deja existent și asortându-se cu ușurință unui mobilier în nuanțe inchise, precum negru sau wenge, ori unor piese de mobilier vopsite în culori contrastante: sonoma, bej, alb, gri deschis etc.

Realizată în stil clasic, MASA CAFEA MC-100 S MARE prezintă în structura sa și un sertar, micuț dar extrem de practic, ușor camuflat, care vă asigură un spațiu de depozitare închis, ferit privirilor, unde puteți stoca obiecte de dimensiuni mici sau acte ce au o anumită importanță pentru dumneavoastră.

Designul elegant este accentuat și de modelele sculptate în lemn, regăsite de-a lungul celor 4 picioare ale acestui produs, modele ce îi sporesc efectul interesant și sobru, atrăgând toate privirile și admirația invitaților dumneavoastră.

Concepută pentru a fi alături de dumneavoastră într-un moment de relaxare, MASA CAFEA MC-100 S MARE se poate anexa canapelei pe care o dețineți în living-ul dumneavoastră, sau poate fi completată cu un set de scaune de dimensiuni reduse, potrivite unei masuțe de cafea.

Acest model se întreține ușor și i se poate reda strălucirea utilizând o cârpă moale de bumbac și produsul dumneavoastră preferat pentru suprafețele din lemn.

Capabilă să schimbe atmosfera încăperii unde vă decideți să o amplasați, această piesă de mobilier reprezintă o alegere inspirată pentru persoanele care intenționează să creeze un efect clasic, elegant și cu o tentă sobră și are tendința, totodată, de a imprima o notă vintage, de romantism, living-ului dumneavoastră. Ideală pentru a servi un ceai sau o cafea împreună cu cei apropiați și spațiul perfect unde vă puteți regăsi romanul preferat în serile când doriți să vă relaxați cu o lectură.

Produsul are o greutate de 20 kg și vă va fi livrat parțial asamblat, pentru o depozitare sigură și un transport lipsit de incidente. Produsul necesită montaj.

Termen de livrare : 5 zile lucrătoare.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate

20 kg

Stare asamblare

neasamblat

Material

Material cadru

lemn

Dimensiuni

120 x 60 x 45 cm

Culoare

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masa cafea, CB, MC-100 S Mare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.