Masa Bucătărie MB-21 alb/grafit

850,50 lei TVA inclus

Termen de livrare : 5 zile lucratoare

Taxa de livrare : 45 lei 

4 în stoc

SKU: 5949054805160 Categorii: , , , ,
Descriere

Descriere

Pentru o bucătărie modernă și cu un aspect revigorant, care să modifice modul în care vă raportați la mesele servite în intimitatea locuinței dumneavoastră, vă oferim MASA BUCĂTĂRIE MB-21 ALB / GRAFIT.

Cu un design de efect și o combinație de culori puternic contrastante – alb / grafit, această piesă de mobilier oferă senzația de spațiu, luminozitate și deschidere, îmbinându-vă să vă petreceți mai mult timp împreună cu cei dragi.

Blatul în nuanța grafit, contrastează puternic cu cadrul alb al mesei, creând un produs modern, extrem de elegant și de efect.

Materialele folosite sunt de calitate superioară, respectiv PAL, lemn de fag și MDF, îmbinate într-o manieră care să creeze un produs final rezistent și durabil în timp. Construită având la bază un design simplu, dar modern, cele patru picioare late, oferă stabilitate și pun în evidență această piesă de mobilier indiferent de locul în care vă decideți să o amplasați.

Având o formă clasică, dreptunghiulară și un blat dublu, care să îi permită extinderea pentru a vă oferi posibilitatea de a suplimenta locurile destinate servirii mesei, până la 6 persoane, această piesă de mobilier cu aspect atractiv are dimensiunile de 140 (respectiv 180 extinsă) x 75 x 80 cm.

Este ușor de încadrat decorului deja existent și facil de asortat mobilierului pe care îl dețineți, asortându-se perfect cu piese de mobilier în culori contrastante, precum maro, wenge, gri-cenușiu sau nuanțe complementare, deschise, precum sonoma sau gri.

Deși culoarea predominantă a suprafețelor MESEI BUCĂTĂRIE MB-21 ALB / GRAFIT este una deschisă, mai precis alb, nu prezintă dificultăți în ceea ce privește întreținerea, igienizarea și menținerea unui aspect curat, fiind suficientă curățarea suprafețelor cu ajutorului unei cârpe moi de bumbac și a produsului dumneavoastră preferat pentru lustruirea suprafețelor din lemn. Blatul este de asemenea ușor de lustruit și curățat și poate fi folosit atât pentru pregătirea mesei, cât și pentru servirea acesteia. De asemenea, poate fi un spațiu ideal care să vă susțină în demersurile dumneavoastră de a lucra de la domiciliu sau de a duce la bun sfârșit proiecte școlare începute cu cei mici.

Scaunele nu sunt incluse în acest preț și pot fi comandate separat. Pentru completarea setului de mobilier de bucătărie, recomandăm achiziționarea a 4, respectiv 6 scaune din lemn, preferabil alb, cu tapițeria gri sau maro, capabile să susțină schimbarea îndrăzneață pe care v-ați decis să o duceți la bun sfârșit.

MASA BUCĂTĂRIE MB-21 ALB / GRAFIT reprezintă o alegere inspirată pentru o bucătărie modernă, având capacitatea de a da impresia unei renovări complete, care nu va trece neobservată, iar mesele în familie vor deveni mai plăcute și intime.

Greutatea totală a acestui produs este de 50 de kg și este livrat neasamblat pentru o depozitare lipsită de incidente și un transport în siguranță. Necesită montaj.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate 50 kg
Stare asamblare

neasamblat

Material blat

pal

Material cadru

lemn

Dimensiuni

Lungime 180 cm
140 cm
Înălțime 75 cm
Lățime 80 cm

Culoare

,

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.