Back
-22%Sold out

MASA MB-12 (POLI 2) ORZECH

499,00 lei TVA inclus

Stoc epuizat

SKU: 5949054814155 Categorii: , ,
Descriere

Descriere

Ideală pentru bucătăria dumneavoastră, locul unde intenționați să serviți masa împreună cu familia, MASA BUCĂTĂRIE MB-12 ORZECH, va schimba complet atmosfera în care obișnuiați să vă petreceți timpul alături de cei dragi.

Această piesă de mobilier construită din materiale atent selecționate, rezistente, îmbinate perfect, astfel încât produsul final să fie un produs de calitate, durabil, are un cadru obținut din lemn de calitate superioară combinat cu MDF. Forma imprimată acestui produs este una ovală, capabilă de a fi adaptată unui decor intim, jovial, unde vă veți reuni împreună cu cei dragi la sfârșitul zilei.

Culoarea închisă, în nuanță de Orzech, imprimă un aer clasic, elegant, ușor sobru acestei piese de mobilier. Designul ergonomic și modern, îl face să fie ușor adaptabil unui decor deja existent. Posibilitatea de amplasare a acestei mese chiar și într-un spațiu ceva mai restrâns, vă permite să adunați persoanele dragi alături, împreună cu care să vă relaxați și să serviți ceva gustos, într-o atmosferă relaxantă.

Totodată, nuanța închisă a MESEI BUCĂTĂRIE MB-12 ORZECH, imprimă un aer elegant bucătăriei dumneavoastră și se asortează de minune cu un mobilier în combinații de culori contrastante precum negru / maro – sonoma și covoare sau draperii în culori asortate. Colțurile rotunjite ale mesei datorate formei sale ovale, creează un plus de efect și în același timp, minimalizează riscurile producerii unor accidente.

Dimensiunile totale ale mesei sunt de 100 x 100 x 76 cm, iar greutatea acesteia este de 30 kg, ceea ce vă permite amplasarea și permutarea acestei piese de mobilier în funcție de preferințele dumneavoastră și de spațiul pe care îl aveți alocat. Scaunele pe care alegeți să le utilizați pentru a completa această masă, nu vor ridica dificultăți în ceea ce privește încadrarea și amplasarea într-un mod practic, putând oricând suplimenta cu ușurință locurile unde doriți să vă așezați oaspeții.
Poate fi, de asemenea, utilizată și pe post de blat de lucru, unde veți putea pregăti cu drag mâncărurile preferate sau veți putea utiliza spațiul pentru a lucra de acasă, sau a pune la punct bazele unui proiect pe care doriți să-l finalizați împreună cu copiii.

MASA BUCĂTĂRIE MB-12 ORZECH are capacitatea de a vă crea un ambient elegant dar totodată practic și va transforma de fiecare dată masa în familie într-un eveniment plăcut și intim. Este o piesă de mobilier extrem de practică și de elegantă care nu ar trebui să lipsească din bucătăria dumneavoastră.

Acest produs nu prezintă dificultăți în ceea ce privește întreținerea și igienizarea, fiind ușor de curățat și lustruit folosind o cârpă moale din bumbac și produsul dumneavoastră preferat pentru suprafețele din lemn.

Produsul este livrat demontat, în cutii, cu toate accesoriile necesare asamblării acestuia. Se montează urmărind schița de asamblare din interiorul pachetului. Nu ridică probleme la montaj.

Termen de livrare: 10 zile lucrătoare

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate

30 kg

Stare asamblare

neasamblat

Material

Material cadru

lemn

Dimensiuni

100 x 100 x 76 cm

Culoare

Termen de livrare

10 zile lucrătoare

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MASA MB-12 (POLI 2) ORZECH”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.