Back

Garderoba Yukluklu 1 Aytasi

1,611,29 lei 999,00 lei TVA inclus

Termen de livrare: 10 zile lucratoare

Taxa de livrare : 50 lei 

1 în stoc

SKU: 5949054805603 Categorie:
Descriere

Descriere

De cele mai multe ori prima piesă de mobilier cu care intrați în contact atunci când reveniți în locuința dumneavoastră și totodată primul mobilier cu care vă întâmpinați invitații, este garderoba. Poziționarea ei în incinta holului și utilizarea ei ca și spațiu de depozitare a hainelor de exterior (paltoane, geci, haine groase) pe care le utilizați în mod frecvent, a pălăriilor, căciulilor sau fesurilor, precum și a genților cu care obișnuiți să vă completați outfitt-ul sau a obiectelor mici dar de mare importanță, precum cheile, telefonul, portofelul sau chiar a umbrela, transformă garderoba într-o piesă de mobilier extrem de utilă și necesară locuinței dumneavoastră.

Luând în considerare aceste detalii, vă aducem în prim plan GARDEROBA YUKLUKLU, o piesă de mobilier versatilă și cu un design modern și atractiv. Concepută din materiale de cea mai bună calitate, respectiv PAL rezistent de 18 mm grosime și decorat cu o oglindă care are nu doar rol estetic, ci și un scop funcțional, acest produs va schimba complet aspectul holului, respectiv al încăperii unde intenționați să îl poziționați.

Având dimensiunile de 130 x 230 x 38 cm (lățime x înălțime x adâncime), GARDEROBA YUKLUKLU vă oferă suficient spațiu de depozitare a încălțămintei dumneavoastră și a pieselor vestimentare de exterior, într-o manieră organizată care să vă avantajeze și să vă ușureze eforturile.

Poate fi curățat folosind o cârpa moale de bumbac și detergentul sau produsul dumneavoastră preferat care să îi redea strălucirea. Mânerele dispuse pe suprafața exterioară a mobilierului sunt reprezentate de ornamente, predispuse într-o manieră modernă și interesantă cu model menit să accentueze designul atractiv al produsului.

GARDEROBA YUKLUKLU este compartimentată în 4 zone diferite, 3 de dimensiuni diferite concepute pe modelul dulap cu multiple rafturi predispuse în stil polițe și una concepută pe sistemul cuier. Toate cele 4 zone vă oferă un spațiu generos de depozitare, pentru a vă putea organiza încălțămintea, cutiile cu pantofi sau alte obiecte necesare cărora nu reușeați niciodată să le găsiți un loc potrivit și pe care le puteți în prezent stoca în interiorul acestei piese de mobilier. Cuierul este destinat hainelor de exterior, genților sau pălăriilor atât ale dumneavoastră cât și a invitaților pe care alegeți să îi poftiți în intimitatea căminului dumneavoastră.

Produsul are o greutate de 95 kg și este livrat neasamblat pentru un transport sigur și o depozitare practică. Nu prezintă dificultăți la montaj.

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.