Sold out

Dressing Octav sonoma, 100 cm

1,049,00 lei TVA inclus

Termen de livrare: 18.01.2021 – 25.01.2021 (Termenele de livrare sunt estimate si pot suferi modificari care va vor fi anuntate).

Taxa de livrare : 80 lei

Stoc epuizat

SKU: 1000000002614 Categorie:
Descriere

Descriere

Ați constatat că nu vă mai este suficient spațiul de depozitare pe care îl dețineați până în prezent? Sau poate doriți să înlocuiți vechiul dulap pe care îl utilizați la depozitarea hainelor cu o piesă de mobilier modernă, practică și cu un design extrem de atractiv, care se pliază pe decorul dumneavoastră deja existent?

În acest caz, vă recomandăm DRESSING-UL OCTAV SONOMA, conceput astfel încât să vă vină în ajutor în ceea ce privește stocarea și depozitarea intr-un mod organizat al obiectelor dumneavoastră vestimentare și accesoriilor preferate.

Având o dimensiune totală de 100 x 216 x 60 (lățime x înălțime x adâncime) și fiind construit din PAL de cea mai bună calitate, combinat cu oglindă în partea din față, respectiv pe suprafața exterioară a celor două uși glisante din compoziția lui, acest dressing vă oferă spații multiple de depozitare, variate ca și stil de organizare, de la cele de tip poliță, la cele de tip balustradă suspendată pentru umerașe. Astfel, aveți ocazia să vă organizați hainele în funcție de frecvența cu care obișnuiți să le purtați, în funcție de fiecare sezon care vine însoțit de alte priorități și de preferințele personale.

DRESSING-UL OCTAV SONOMA are un design modern și elegant și îl puteți regăsi într-o nuanță deschisă, sonoma, ușor de asortat cu obiectele de mobilier deja existente în locuința dumneavoastră. Culoarea deschisă a mobilierului vă ajută să o mențineți igienizată și lipsită de pete sau urme de praf, într-o manieră facilă, fiind suficientă utilizarea unei cârpe moi de bumbacși a produsului dumneavoastră preferat de lustruit suprafețele din PAL. Un alt avantaj al achiziționării unei piese de mobilier în nuanța sonoma, este reprezentat de faptul că are capacitatea de a spori luminozitatea și senzația de deschidere a încăperii în care vă decideți să o amplasați.

Pentru a vă asigura cu ușurință accesul la spațiile de depozitare, DRESSING-UL OCTAV SONOMA, este conceput pe sistemul ușilor culisante, în acest caz, două la număr, al căror sistem de glisare este unul rezistent și facil de manevrat. Cele două uși glisante au încorporate pe suprafața lor oglinzi elegante și extrem de practice, care vă permit admirarea vestimentației selectate și vă scutesc de necesitatea achiziționării unei oglinzi suplimentare. Oglinda poate fi curățată cu ușurință folosind tot o cârpă moale din bumbac și produsul favorit de curățat suprafețele de sticlă.

Această piesă de mobilier poate fi amplasată atât în dormitor, alături de restul pieselor de mobilier alese pentru această încăpere, fie pe hol, sau chiar în living-ul dumneavoastră.

Având o greutate de 122 kg, dressing-ul vă este livrat neasamblat pentru a se evita posibilele accidente din timpul transportului și pe perioada cât este depozitat.

Necesita montaj specializat.

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.