Back
Previous product
Garderoba Defne 121 Sogut 1,611,29 lei 999,00 lei TVA inclus
Next product
Dormitor Luisa, Alb 6,395,59 lei 4,349,00 lei TVA inclus

Dressing Dome D05-20

2,422,73 lei 1,599,00 lei TVA inclus

Termen de livrare: 10 zile lucratoare

Taxa de livrare : 80 lei 

8 în stoc

SKU: 5949054812816 Categorie:
Descriere

Descriere

Intenționați să achiziționați o piesă de mobilier capabilă să vă vină în ajutor în ceea ce privește depozitarea obiectelor de îmbrăcăminte într-o manieră organizată și ușor de folosit și care să ofere încăperii dumneavoastră un look modern și atractiv?

În acest caz, vă recomandăm DRESSING-ul DOME D05-20 , în o nuanță ușor adaptabilă decorului deja existent și ușor de întreținut – wenge. Conceput din PAL de cea mai bună calitate, combinat în zona ușilor glisante cu oglindă și având dimenisuni generoase de 200 x 216 x 58 (lățime x înălțime x adâncime), această piesă de mobilier vă va schimba perspectiva în ceea ce privește aranjarea și organizarea obiectelor dumneavoastră de vestimentație sau încălțăminte.

Compartimentarea este realizată pe două secțiuni diferite, pentru a vă oferi suficent spațiu și o manieră diversificată de stocare. În zona din partea dreaptă, dressing-ul este structurat pentru a veni în întâmpinarea hainelor ce se pot așeza pe umerașe (cămăși, sacouri, geci, haine, paltoane), în partea inferioară acestei zone, putându-se depozita cu ușurință obiecte de încălțăminte, cutii cu diverse obiecte, lenjerii de pat, pături, sau orice considerați dumneavoastră că este necesar să aveți la îndemână. Suportul de umerașe este rezistent și foarte bine fixat, evitând astfel riscul de a vă confrunta cu dificultăți în ceea ce privește depozitarea obiectelor de îmbrăcăminte grele sau voluminoase.

Secțiunea aflată în partea stângă a dressing-ului este formată din 6 structuri individuale, sub formă de rafturi / polițe, extrem de încăpătoare și predispuse atât pe vertical, cât și pe orizontal.

DRESSING-ul DOME D05-20 wenge are ca și căi de acces, două uși glisante, construite din materiale de calitate superioară, rezistente și ușor de manevrat datorită rolelor și direcționalelor poziționate atât pe șina de sus a ușilor, cât și în partea inferioară a acestora.

Un avantaj dat de existența acestor uși glisante în locul celor clasice, este acela de a vă ajuta să optimizați spațiul, reducând din posibilitatea de a vă incomoda în momentul în care intenționați să utilizați dressing-ul. Un alt avantaj este dat de încorporarea unor oglinzi de dimensiuni mari în structura ușilor glisante, care elimină necesitatea achiziționării și montării unor oglinzi suplimentare.

Nuanța deschisă la culoare, wenge, va oferi luminozitate încăperii dumneavoastră, iar designul de efect, modern și ușor adaptabil decorului deja existent, va transforma această piesă de mobilier într-un accesoriu capabil de a restructura estetic încăperea unde intenționați să o amplasați.

DRESSING-ul DOME D05-20 wenge nu prezintă dificultăți în ceea ce privește întreținerea și igienizarea, la curățarea și împrospătarea acestuia fiind necesară o cârpă uscată de bumbac și produsul dumneavoastră preferat de curățenie. De asemenea, nuanța de sonoma, are capacitatea de a camufla cu ușurință petele și urmele de praf.

Pentru o depozitare facilă și un transport sigur, această piesă de mobilier este livrată neasamblată. Greutatea acestui dressing este de 183 kg.

Necesita montaj specializat.

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.