Back

Dressing Dome d04-20, sonoma

2,252,11 lei 1,599,00 lei

Termen de livrare: 10 zile lucratoare

Taxa de livrare : 80 lei 

11 în stoc

SKU: 5949054807553 Categorii: , ,
Descriere

Descriere

Indiferent de spațiul pe care îl avem la dispoziție în propria locuință, întotdeauna există riscul de a ne confrunta cu necesitatea de a suplimenta spațiile de depozitare.
Conceput special pentru a se adapta oricărei locuințe, având un design de efect și o capacitate de stocare mare, DRESSING DOME D04-20 CAPUCCINO, vă oferă posibilitatea de a vă restructura și redecora spațiul, câștigând un plus de organizare și sporind nivelul dumneavoastră de confort.

Construit din PAL de cea mai bună calitate și având în componența sa 2 oglinzi de mare dimensiune, montate pe ușile glisante cu care este conceput dressing-ul, această piesă de mobilier își va demonstra rapid eficiența și va atrage admirația tuturor invitaților dumneavoastră.

Dimensiunile sale generoase: lățime – 200 cm, inălțime – 216 cm, adâncime – 58 cm precum și modul de compartimentare structurat pe două zone cu caracteristici diferite, vă oferă suficient spațiu pentru a va depozita obiectele de îmbrăcăminte, încălțămintea sau diverse alte obiecte cărora nu reușeați, de cele mai multe ori să le gasiți un loc adecvat.

Zona de compartimentare aflată în partea dreaptă a dressing-ului, este dedicată păstrării pe umerașe a hainelor dumneavoastră preferate: cămăși, sacouri, paltoane, geci, iar spațiul inferior al acestei zone poate fi utilizat pentru depozitarea încălțămintei. Suportul de umerașe este rezistent și foarte bine fixat, evitând astfel riscul de a vă confrunta cu dificultăți în ceea ce privește depozitarea obiectelor de îmbrăcăminte grele sau voluminoase.

Cea de-a doua zonă de compartimentare, localizată în partea stângă a dressing-ului, este structurată pe sistem de rafturi / polițe. DRESSING-ul DOME D04-20 CAPUCCINO vă pune la dispoziție 6 astfel de rafturi, extrem de încăpătoare și versatile ca și posibilitate de schimbare de conținut, rafturi predispuse astfel: 4 verticale, 2 orizontale.

Ușile glisante conferă piesei de mobilier un aspect modern și elegant. Construite din materiale de calitate superioară, menite să confere stabilitate acestora, pentru un plus de rezistență, au în componență role și direcționale atât pe șina de sus a ușilor, cât și în partea inferioară a acestora. Oglinzile de dimensiuni generoase montate pe ușile glisante oferă un look interesant dressing-ului și îi sporesc utilitatea, eliminând necesitatea instalării unei oglinzi suplimentare în încăperea dumneavoastră. De asemenea, existența acestor uși glisante optimizează spațiul, reducând din posibilitatea de a vă incomoda în momentul în care intenționați să depozitați sau să folosiți obiectele de îmbrăcăminte aflate în interiorul acestui dressing.

Culoarea în care regăsiți acest produs, este deschisă, capuccino – sonoma, nuanță ce sporește naturalețea piesei de mobilier și oferă încăperii unde vă decideți să îl asamblați, luminozitate și senzația de deschidere.

Este ușor de întreținut și curățat, la igienizarea acestuia fiind necesară o cârpă uscată de bumbac și produsul dumneavoastră preferat de curățenie.

Pentru un transport sigur, piesa de mobilier DRESSING DOME D04-20, CAPUCCINO este livrată neasamblată. Greutatea acestui dressing este de 183 kg.

Necesita montaj specializat.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate 183 kg
Stare asamblare

neasamblat

Material

, ,

Grosime PAL

Dimensiuni

Lățime: 200 cm
Înălțime: 216 cm
Adâncime: 58 cm

Culoare

,

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.