-32%Sold out

Dormitor Sefura Olmo

3,808,82 lei 2,590,00 lei TVA inclus

Termen de livrare: 10 zile lucratoare

Taxa de livrare : 100 lei

Stoc epuizat

SKU: 5949054810379 Categorii: ,
Descriere

Descriere

La finalul unei zile obositoare, cel mai adesea ne găsim refugiul în propriul dormitor, unde ne relaxam și ne încărcăm energetic pentru ziua următoare. Nivelul nostru de confort și modalitatea în care alegem să ne decorăm spațiul intim, este strâns legată de alegeriile noastre în materie de mobilier. DORMITORUL MATRIMONIAL Sefura Olmo este o alegere excelentă pentru renovarea și decorarea unei încăperi în care încercăm să evităm aglomerarea spațiului cu piese de mobilier inutile, lipsite de funcționalitate și bun gust.

Designul modern și elegant al acestui set, precum și combinația de culori contrastantă: alb argintiu, în care vă prezentăm acest produs, reușește cu succes să modifice atmosfera întregului dormitor, ajutându-vă să creați un spațiu intim, confortabil, modern și totodată vă pune la dispoziție multiple spații de stocare care să vă susțină în ceea ce privește depozitarea organizată a obiectelor de îmbrăcăminte, accesoriilor și a item-urilor de care aveți nevoie în proximitatea dumneavoastră.

Dormitor Sefura se compune din:

Pat – 167 x 211 x 97 cm

Noptiere – 48 x 37 x 38 cm

Comoda – 103 x 40 x 72 cm

Dulap – 240 x 51 x 236 cm

Oglinda – 55 x 2 x 75 cm

Acest set de mobilă vă asigură tot confortul de care aveți nevoie și vă oferă posibilitatea de a organiza și permuta piesele componente în funcție de spațiul pe care îl aveți alocat și de preferințele personale. Dacă optați pentru predispunerea celor două noptiere în proximitatea patului, preferabil de-o parte și de alta a acestuia, atât dumneavoastră cât și partenerul dumneavoastră veți avea la îndemână o piesă de mobilier extrem de utilă unde veți putea depozita obiectele de care aveți nevoie în momentele de relaxare, precum cartea preferată, telefonul, lampa de veghe, telecomanda etc..

Patul este construit într-o manieră ce minimalizează inserarea prafului sau rătăcirea obiectelor de mici dimensiuni sub structura lui. Dulapul este conceput special pentru a vă oferi spații vaste de depozitare, absolut necesare datorită stilului alert în care obișnuim să acumulam diverse obiecte vestimentare și accesorii care să ne completeze ținuta sau să ne înfrumusețeze locuința.

Dormitorul Sefura este un produs rezistent, durabil, modern cu accente minimaliste, cu spații de stocare bine compartimentate și care nu prezintă nici un fel de dificultăți în ceea ce privește întreținerea și igienizarea. Petele și urmele de praf identificate pe suprafețele exterioare ale mobilierului, pot fi îndepărtate utilizând o cârpă moale de bumbac și produsul dumneavoastră preferat pentru curățarea suprafețelor din lemn.

Mobilierul este construit din PAL de calitate cu grosime de 16 mm și însumează o greutate totală de 120 kg. Salteaua nu este inclusă în preț, dar se poate achiziționa separat. Pentru acest model de pat este recomandată o saltea cu dimensiunile de 160 x 200 cm. Setul este livrat neasamblat pentru o depozitare facilă și un transport lipsit de incidente. Necesită montaj.

 

* Salteaua nu este inclusa in pret

* Produsul necesita montaj specializat

Necesita somiera 160 x 200 cm

 

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate

120 kg

Stare asamblare

neasamblat

Material

Grosime PAL

Dimensiuni dulap

240 x 51 x 236 cm

Dimensiuni pat

167 x 211 x 97 cm

Dimensiuni comoda

103 x 40 x 72 cm

Dimensiune oglinda

55 x 2 x 75 cm

Dimensiuni noptieră

48 x 37 x 38 cm

Culoare

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.