Back
Previous product
Bibliotecă living Sebastian 2,149,00 lei TVA inclus
Next product
Dormitor Luca 3,199,00 lei TVA inclus
Descriere

Descriere

Deoarece este extrem de important să simțiti că dormitorul dumneavoastră vă reprezintăși vă oferă atmosfera propice pentru relaxare și odihnă, este preferabil să identificați pentru acesta un mobilier adecvat și pe gustul dumneavoastră.

DORMITORUL ROMA aduce un plus de eleganță și confort datorită stilului modern și practic și al designului extrem de atractiv. Nuanțele în care regăsiți acest set de mobilier sunt de maro și alb, contrast care punctează cu ușurință aspectul estetic al mobilierului și care îi oferă capacitatea de a se adapta oricărui decor deja existent sau oricărei idei noi de renovare.

Pentru a-i spori rezistența în timp, piesele de mobilier sunt construite din materiale de cea mai bună calitate: PAL cu grosime de 18 mm, MDF și oglindă.

Este ușor de întreținut și curățat, suprafețele mobilierului putând fi igienizate și lustruite folosind o cârpă moale de bumbac și produsul dumneavoastră preferat de curățenie.

DORMITORUL ROMA se compune din 6 piese de mobilier (ce pot fi amplasate și intercalate cu ușurință, în funcție de spațiul pe care îl aveți disponibil și de stilul personal de decorare), astfel:

1 x Dulap cu dimensiunile de 250 x 60 x 218 cm – extrem de încăpător și bine organizat, compartimentat pe 5 zone diferite: o zonă cu rafturi tip poliță pentru o depozitare sigură și facilă a obiectelor dumneavoastră de îmbrăcăminte, prosoapelor și a altor obiecte pe care le considerați necesare, 3 zone de dimensiuni diferite concepute special pentru stocarea umerașelor cu diverse haine (paltoane, sacouri, geci, rochii etc.) și respectiv a cutiilor cu încălțăminte și o ultimă zonă în partea superioară a dulapului, unde pot fi împachetate și dispuse cu ușurință lenjeriile de pat, păturile, pilota de care în prezent nu mai aveți nevoie. Dulapul este conceput cu sistem de închidere format din două uși glisante, extrem de practice și rezistente, care nu doar că evită utilizarea unui spațiu suplimentar al dormitorului la momentul accesării conținutului din dulap, ci vă pune la dispoziție și un set de oglinzi în care vă puteți admira outfitt-urile pentru a găsi cea mai bună combinație.

1 x Pat cu tăblie amplă,cu dimensiunile de 192 x 206 x 106 cm – ideal pentru momentele de relaxare și un somn odihnitor. Tăblia patului are în componența sa o zonă moale și tapițată ce vă oferă un plus de confort și sporește efectul estetic. Salteaua nu este inclusă în preț, se achiziționează separat. Pentru acest model de pat aveți nevoie de o saltea cu dimensiunile de 160 x 200 cm.

1 x Comodă 3 sertare cu oglindă, cu dimensiunile de 120 x 41 x 157 cm – excelentă pentru depozitarea și organizarea diverselor obiecte de vestimentație. În afară celor 3 sertare, această comodă vă pune la dispoziție și o zonă de tip dulap, pentru a vă oferi spațiu suplimentar pentru stocarea hainelor dumneavoastră. Oglinda încorporată nu are doar rol estetic, ci poate servi împreună cu partea superioară a comodei ca și zonă destinată produselor cosmetice, fiind foarte apreciată în principal de către doamne.

1 x Comodă 5 sertare, cu dimensiunile de 55 x 41 x 120 cm – ergonomică, ușor de amplasat și mutat în funcție de preferințele și spațiul pe care îl dețineți. Vă pune la dispoziție spațiu suplimentar de stocare și organizare, suficient pentru a evita să vă mai confruntați cu provocarea zilnică de a identifica locul potrivit pentru diversele piese de vestimentație pe care le dețineți.

2 x Noptieră cu dimensiunile de 58 x 41 x 40 cm – ce pot fi dispuse cu ușurință de-o parte și de alta a patului, oferindu-vă acces la obiectele pe care le doriți aproape seară sau pe timpul nopții, precum cartea preferată, lampa de veghe, telecomanda, telefon, pahar cu apă etc..

DORMITORUL ROMA vă garantează schimbarea de decor de care aveți nevoie, la un preț accesibil și folosind materiale calitative pentru a obține un produs durabil și rezistent. Designul modern și practic încadrează acest set de mobilier în trend-ul actual și vă oferă posibilitatea decorării dormitorului dumneavoastră într-o manieră interesantă și de bun gust.

Produsul se livrează neasamblat pentru o depozitare facilă și un transport lipsit de incidente. Necesită montaj.

* Salteaua nu este inclusa in pret

* Produsul necesita montaj specializat

* Livrarea se face pana in punctul maxim in care poate ajunge masina : scara blocului, fata casei

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate

395 kg

Dimensiuni comodă cu oglindă

120 x 41 x 157 cm

Dimensiuni comodă cu sertare

55 x 41 x 120 cm

Dimensiuni dulap

250 x 60 x 218 cm

Dimensiuni pat

192 x 206 x 106 cm

Dimensiuni noptieră

58 x 41 x 40 cm

Dimensiune saltea

Material

Grosime PAL

Culoare

,

Feronerie

Oglinda

Usi

Stare asamblare

neasamblat

Placaj spate

HDF melaminat

Somiera inclusa

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dormitor Roma”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.