Descriere

Descriere

Stilul de viață agitat și programul încărcat la care suntem supuși zilnic, ne permit să avem tot mai puțin timp la dispoziție când vine vorba de realizarea numeroaselor îndatoriri casnice. De aceea, pentru a scurta timpul alocat pregătirii alimentelor și organizării ustensilelor necesare, este important ca bucătăria unde ne desfășurăm activitatea să fie bine organizată și cu suficiente spații de depozitare.

Mobilierul de bucătărie Wanilia, propus de către noi, vă oferă posibilitatea de a amenaja și decora încăperea dumneavoastră într-o manieră clasică și elegantă, dar extrem de practică, transformând activitățile zilnice în posibile momente de relaxare.

Realizat din materiale de cea mai bună calitate: PAL, MDF și sticlă, setul este conceput sub formă modulară, având în componența sa 8 module (4 inferioare și 4 suspendate), care se pot combina și permuta în funcție de spațiul pe care îl aveți la dispoziție și de preferințele dumneavoastră.

Materialul folosit este de tip multistrat, cu densitate și rezistență crescută, la suprafață având un strat protector anti-umezeală și anti-zgâriere. Este ușor de întreținut și igienizat, pentru îndepărtarea urmelor de praf și a petelor, fiind suficientă utilizarea produsului dumneavoastră preferat de curățare în combinație cu o cârpă uscată din bumbac.

Este foarte important ca setul de bucătărie să vă permită schimbarea locației anumitor corpuri de mobilier, pentru a putea intercala astfel electrocasnicele și electronicele deja existente în gospodăria dumneavoastră, precum aragazul, mașina de spălat, frigiderul, expresorul de cafea etc., oferindu-vă posibilitatea de a le aranja așa cum considerați că este mai practic pentru dumneavoastră.

De asemenea, blatul este întreg, fără a fi decupat spațiul pentru chiuvetă, tocmai pentru a vă permite să alegeți în ce ordine și poziție să montați corpurile.

Designul clasic realizat în culoarea maro, conferă mobilierului de bucătărie Wanilia un aspect elegant și nobil, cu un accent care se axează pe stil, iar modul în care sunt realizate mânerele și cum sunt intercalate cele două vitrine cu geam, crează o imagine de efect, ce nu va rămâne nesesizată de către cei apropiați.

Lungimea totală a celor 4 corpuri inferioare, respectiv a celor 4 corpuri superioare, este de 260 cm și poate fi repartizată cu succes, indiferent de cât de spațioasă sau micuță este bucătăria dumneavoastră.

Spre deosebire de alte modele de mobilier, setul pentru bucătărie Wanilia are în componența sa mult mai multe elemente de detaliu, o compartimentare mult mai complexă și practică, cu nișe și sertare de dimensiuni diverse, fiind concepută pentru a rezista în timp.

Setul de bucătărie Wanilia este livrat demontat, ambalat în cutii de carton separate, pentru a putea fi mai ușor depozitate și livrate, evitându-se astfel riscul de a suferi deteriorări.

Mobilierul este însoțit de către o schiță de montaj care va susține și vă va ușura munca pe perioada asamblării. Obiectele decorative și aparatele electrocasnice existente în imaginile afișate, nu sunt incluse în preț.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Componente

1 mască de chiuvetă 80 x 82 x 51 cm
1 corp bază cu sertare 60 x 82 x 51 cm
1 corp bază 80 x 82 x 51 cm
1 corp bază cu sertare 40 x 82 x 51 cm
1 corp suspendat 80 x 72 cm x 32 cm
1 corp suspendat cu etajeră 60 x 72 x 32 cm
1 corp suspendat cu etajeră 40 x 72 x 32 cm
1 vitrină suspendată 80 x 72 x 32 cm
1 blat 260 x 0,25 x 58 cm

Greutate

170 kg

Stare asamblare

neasamblat

Material

, ,

Grosime PAL

Dimensiuni

260 x 82/72 x 51/32 cm

Dimensiuni corp bază

40/60/80 x 82 x 51 cm

Dimensiuni corp suspendat

40/60/80 x 72 x 32 cm

Culoare

,

Termen de livrare

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bucătărie Wanilia”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.