Bucătărie Premio

2,699,00 lei

3 în stoc

Descriere

Descriere

Bucătăria este încăperea care solicită cel mai mult atenția și îngrijirea dumneavoastră. O bună organizare a acestei încăperi vă ușurează cu mult activitatea pe care o desfășurați zilnic, fie că vorbim de prepararea meselor sau de timpul alocat savurării unei bine meritate cafele.

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, vă prezentăm mobilierul de bucătărie Premio, special conceput din materiale de cea mai bună calitate, cu rafturi modulare pe care le puteti aranja și orienta fie după bunul plac, fie în funcție de spațiul pe care îl dețineti și cu o capacitate organizatorică menită să vă simplifice spațiul de lucru.

Construit din PAL de cea mai bună calitate, designul modern al acestui mobilier, îmbină cu succes nuanța caldă de cappuccino / sonoma cu cea de alb, sporind luminozitatea spațiului unde este montat și creând efectul de deschidere al întregii încăperi.

Conceput modular, acest set de mobiler este alcătuit din 8 module – 4 inferioare și 4 suspendate, conferindu-vă suficient spațiu pentru a vă organiza și compartimenta ustensilele de bucătărie sau obiectele de care aveți nevoie în gospodaria dumneavoastră. Blatul lucios, este ușor de curățat și întreținut și poate fi folosit atât pentru a pregăti alimentele pe care intenționați să le gătiți, cât și pentru a depozita electocasnicele achiziționate în vederea îmbunătățirii activității zilnice.

Pentru a accentua stilul atractiv și modern al mobilierului de bucătărie Premio, două dintre cele patru corpuri suspendate au în componența sa o porțiune concepută din sticlă mată, groasă, care face cu succes trecerea de la nuanța clasică de cappuccino, la cea luminoasă de alb.

În funcție de cum doriți să le intercalați, aceste module pot îngloba cu succes frigiderul pe care îl dețineți sau chiar mașina dumneavoastră de spălat. Lungimea liniară a modulelor inferioare, respectiv superioare, este de 270 cm, iar dulapurile, respectiv sertarele din componența modulelor, au o adâncime de 51 cm.

Datorită designului elegant și atractiv, se poate asorta cu ușurință mobilierului deja existent în bucătăria dumneavoastră, sau se poate adapta oricărei idei de renovare pe care intenționați să o puneți în practică.

Nu prezintă nici un fel de dificultăți în ceea ce privește curățarea și întreținerea lui, datorită stratului lucios sub forma căruia se prezintă întregul mobilier. Poate fi igienizat cu ușurință, utilizând produsul dumneavoastră preferat de curățat și o cârpă uscată din bumbac, cu care să îndepărtați petele, respectiv urmele de praf.

Setul de mobilier de bucătărie Premio se livrează neasamblat, ambalat separat în cutii de carton, care pot fi ușor depozitate și transportate, evitându-se astfel riscul ca mobilierul să sufere deteriorări.

Nu prezintă dificultăți în ceea ce privește asamblarea și montarea. În pachet veți regăsi schița de montaj necesară asamblării. Nu sunt incluse în preț obiectele decorative și aparatele electrocasnice existente în imaginile afișate.

Nota : Obiectele din decor (inclusiv electrocasnicele) nu sunt incluse in pret !

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Componente

1 mască de chiuvetă cu 2 usi 90 x 82 x 51 cm
1 corp bază cu 3 sertare 40 x 82 x 51 cm
1 corp bază cu 2 usi si 1 sertar 80 x 82 x 51 cm
1 corp cuptor incorporabil cu 1 sertar 60 x 82 x 51 cm
1 corp suspendat cu 2 usi, 1 usa cu sticla 90 x 72 x 32 cm
1 corp suspendat 2 usi, 1 usa cu sticla 80 x 72 x 32 cm
1 corp pentru hotă cu 1 usa 60 x 36 x 32 cm
1 corp suspendat cu 1 usa 40 x 72 x 32 cm
1 blat 271 x 0,25 x 58 cm

Greutate

221 kg

Stare asamblare

neasamblat

Material

,

Material blat

mdf, pal

Grosime PAL

Dimensiuni

271 x 72/82 x 32/51 cm

Dimensiuni corpuri bază

40/80/90 x 82 x 51 cm

Dimensiuni corpuri suspendate

40/60/80/90 x 36/72 x 32 cm

Culoare

, ,

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bucătărie Premio”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.