Descriere

Descriere

Bucătăria este încăperea în care, de obicei, ne petrecem cea mai mare parte din timpul alocat familiei și celor dragi. Fie că servim micul dejun împreună, sau cina pregătită cu drag, eveniment care reunește toți membrii familiei după o zi solicitantă, momentele petrecute în bucătărie alături de cei apropiați, trebuie să se desfășoare într-un mediu relaxant, practic și cu un design plăcut.

Setul de bucătărie Bazylia este special conceput pentru persoanele care își doresc utilarea spațiului într-un mod clasic dar elegant, profitând totodată de beneficiile date de către un design modern, construit special pentru a vă ajuta să vă reorganizați întreaga bucătărie.

Construit din PAL de cea mai bună calitate, în combinație de culoare asortată de maro cu crem, setul nostru este alcătuit din 8 corpuri – 4 corpuri de bucătărie suspendate și 4 corpuri de bucătărie inferioare. În cazul unuia dintre cele 4 corpuri superioare, acest mobilier modern și elegant include în componența sa, un modul tip vitrină cu geam, oferindu-vă astfel posibilitatea de expune privirii ustensilele de bucătărie de care aveți cel mai des nevoie, ceștile sau paharele cu care vă serviți musafirii sau obiectele de decor dragi pe care le doriți aproape.

Pentru a vă oferi ocazia de a vă amenaja spațiul pe care îl dețineți în maniera care vi se pare cea mai practică sau potrivită și pentru a vă oferi oportunitatea de a redecora încăperea în cazul în care considerați necesar acest lucru, bucătăria Bazylia este concepută modular, iar blatul corpurilor inferioare nu este decupat pentru chiuvetă, tocmai pentru a vă lăsa libertatea de a alege în ce poziție sau succesiune se montează acestea.

În componența sa, regăsim astfel 2 corpuri de câte 80 cm, 1 corp de 60 cm și 1 corp de 40 cm.

Modulele din dotare sunt spațioase și foarte bine organizate, permițându-vă cu ușurință să mențineți ordinea în ceea ce privește gestionarea ustensilelor de bucătărie și a obiectelor necesare în gospodărie.

Acest set de mobilier este ușor de întreținut și curățat, fiind necesară simpla utilizare a produselor la care dumneavoastră apelați pentru a igieniza și restul locuinței. Aspectul lucios al corpurilor maschează cu usurință urmele de praf și petele pot fi îndepărtate fără prea multe eforturi, folosind un produs de curățat și o cârpă uscată din bumbac.

Setul de bucătărie Bazylia este livrat demontat, ambalat în cutii de carton separate, pentru a putea fi mai ușor depozitate și livrate, evitându-se astfel riscul de a suferi deteriorări.

Mobilierul este însoțit de către o schiță de montaj care va susține și vă va ușura munca pe perioada asamblării. Obiectele decorative și aparatele electrocasnice existente în imaginile afișate, nu sunt incluse în preț.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Componente

1 mască de chiuvetă 80 x 82 x 51 cm
1 corp bază 60 x 82 x 51 cm
1 corp bază 80 x 82 x 51 cm
1 corp bază cu sertare 40 x 82 x 51 cm
1 corp suspendat 80 x 72 x 32 cm
1 corp suspendat 40 x 72 x 32 cm
1 vitrină suspendată 60 x 72 x 32 cm
1 blat 260 x 2,5 x 58 cm

Greutate

170 kg

Stare asamblare

neasamblat

Material

, ,

Material blat

mdf, pal

Grosime PAL

Dimensiuni

260 x 72/82 x 32/51 cm

Dimensiuni corpuri bază

40/60/80 x 82 x 51 cm

Dimensiuni corpuri suspendate

40/60/80 x 72 x 32 cm

Culoare

,

Termen de livrare

8 zile lucratoare

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bucătărie Bazylia”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.