Biblioteca Vera

1,482,81 lei 949,00 lei TVA inclus

Termen de livrare: 10 zile lucratoare

Taxa de livrare : 50 lei 

9 în stoc

SKU: 5949054812670 Categorie:
Descriere

Descriere

Prin intermediul livingului Vera, vă aducem în atenție un set compus din doua piese de mobilier concepute să se completeze reciproc pentru a vă oferi posibilitatea de a vă redecora livingul într-o manieră modernă, elegantă și de efect.

Construit din materiale de cea mai bună calitate, acest set îmbină vizual două culori versatile, sonoma și alb, culori care vă permit să asociați acest set conceput special pentru livingul dumneavoastră cu mobilierul deja existent, fără a fi necesară o cheltuială suplimentară. În cazul în care intenționați achiziționarea unor noi piese de mobilier pentru livingul dumneavoastră, veți descoperi că există o gamă largă de produse in diverse nuanțe si culori similare sau complementare care se pot asorta cu usurință acestui set. Calitatea materialului folosit, rezistența și stabilitatea acestuia, sunt garantate și de grosimea plăcii de material care are o dimensiune de 16 mm, precum și a dimensiunilor produsului, respectiv 270/41.5/190 cm.

Livingul Vera este format din 2 module distincte care se pot combina în funcție de preferințele dumneavoastră și de spațiul de care dispuneți. Aveți astfel posibilitatea de a opta atât pentru modul lor de dispunere, cât și pentru distanța dintre ele pe care doriți să o luați în calcul. Aceasta distanță dintre corpurile inferioare și corpul superior poate fi aleasă, spre exemplu, în funcție de dimensiunile TV-ului pe care îl dețineți sau pe care intenționați să îl achiziționați. Ulterior, dacă alegerea dumneavoastră se schimbă și aranjamentul inițial al corpurilor se poate modifica fară a întâmpina dificultăți.

Cele doua corpuri vă pun la dispoziție multiple spații de depozitare, unele transparente, sub formă de vitrină, unde puteți organiza lucrurile personale pe care doriți să le expuneți vederii, iar altele opace, unde puteți alege dispunerea anumitor obiecte care să vă elibereze din spațiul încărcat al mobilierului deja existent.

Livingul Vera poate fi montat cu ușurință chiar și în spațiul intim al dormitorului dumneavoastră, fără a risca o neconcordanță tehnică sau de stil.

 

Dimensiuni:

  • 270/41.5/190 cm
Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.