Back
Next product
Bibliotecă living Arctic, alb lucios 1,499,00 lei TVA inclus
-38%Sold out

Bibliotecă living Polla, sonoma + alb lucios

699,00 lei TVA inclus

Stoc epuizat

SKU: 5949054807850 Categorii: , ,
Descriere

Descriere

Vă doriți un look total diferit pentru living-ul dumneavoastră și nu știți cum să-l obțineți? BIBLIOTECA LIVING POLLA vă va încânta de la prima vedere și va transforma camera dumneavoastră de zi într-o încăpere deschisă, luminoasă, intimă, în care veți redescoperi ce înseamnă relaxarea.

Concepută din materiale de calitate, respectiv PAL cu grosimea de 16 mm, MDF și sticlă, alese și îmbinate cu grijă, pentru a crea un produs final de efect, setul de mobilier pe care vi-l propunem reprezintă o alegere îndrăzneață, capabilă să trezească admirația tuturor cunoscuților.

Nuanțele deschise în care regăsiți acest mobilier, respectiv sonoma și alb lucios, precum și designul modern și clasic, creează un efect de impact, oferind living-ului dumneavoastră un aspect cu totul și cu totul diferit făță de cel anterior.

BIBLIOTECA LIVING POLLA are o dimensiune totală de 215 x 180 x 39 cm și este alcătuită din 4 corpuri separate, ce îmbină cu succes spațiile de depozitare închise, cu cele semi-închise și cu cele deschise, pentru a vă oferi posibilitatea de a alege ce doriți să expuneți privirii și ce considerați că nu este necesar să etalați. Cele 4 corpuri aduse în discuție sunt independente unul de celălalt și pot fi amplasate și permutate în funcție de spațiul pe care îl aveți la dispoziție și de preferințele dumneavoastră. Acestea sunt :
1 x Comodă TV cu dimensiunile de 160 x 34 x 39 cm ;
1 x Corp bază cu dimensiunile de 97 x 55 x 30 cm ;
1 x Vitrină cu dimensiunile de 95 x 55 x 34 cm și
1 x Poliță suspendată cu dimensiunile de 110 x 20 x 20 cm.

Designul minimalist și ergonomic ocupă un spațiu mic, dar oferă posibilități diverse de depozitare și decorare a încăperii unde vă decideți să asamblați acest set de mobilier. Un alt avantaj practic este dat de faptul că având posibilitatea de a amplasa și monta piesele de mobilier după bunul plac, acest lucru nu vă condiționează în ceea ce privește achiziția unui TV care să se încadreze unui spațiu clar delimitat.

Conceput pentru a reda look-ul living-ului dumneavoastră și pentru a vă oferi o atmosferă în care să vă simțiți relaxat și încărcat pozitiv, produsul nostru reprezintă o alegere inspirată și îndrăzneață, care vă va schimba modalitatea de a vă raporta la tot ceea ce reprezintă design interior.

Ușor de întreținut și curățat, datorită nuanțelor deschise și a alternanței mat / lucios, BIBLIOTECA LIVING POLLA camuflează cu ușurință urmele de praf și petele, putând fi curățată folosind produsul dumneavoastră preferat de igienizare și lustruire și o cârpă moale de bumbac.

Acest produs are o greutate de 90 kg și este livrat neasamblat.

  • Livrarea se face pana in punctul maxim in care poate ajunge masina : scara blocului, fata casei
  • Produsul necesita montaj specializat
Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate

90 kg

Stare asamblare

neasamblat

Material

, ,

Grosime PAL

Dimensiuni

215 x 180 x 39 cm

Dimensiuni comodă TV

160 x 34 x 39 cm

Dimensiuni corp bază

97 x 55 x 30 cm

Dimensiuni vitrină

95 x 55 x 34 cm

Dimensiuni poliță suspendată

110 x 20 x 20 cm

Culoare

,

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bibliotecă living Polla, sonoma + alb lucios”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.