Back
-29%Sold out

Bibliotecă living Marian, sonoma + maro

1,999,00 lei

Stoc epuizat

Descriere

Descriere

Creionarea unui decor relaxant și modern, pornește de obicei, de la premise cât mai simple, având în vedere finisaje elegante, dar care să nu epateze prin cromatică sau elemente decorative.

Biblioteca MARIAN poate fi una din piesele de rezistență din living-ul dumneavoastră. Această piesă de mobilier oferă echilibru casei, caldură și o personalizează așa cum nici un alt element de decor din casă nu o poate face. Biblioteca poate să fie locul perfect pentru a vă depozita unitatea TV, obiectele preferate de la cărți până la fotografii, obiecte de decor, sisteme audio și video. Nu în ultimul rând, biblioteca poate fi accesorizată cu tablouri sau lămpi.

De asemenea, vă pune la dispoziție multiple spații generoase menite să vă ofere posibilitatea de a vă depozita diverse piese de vestimentație sau încălțăminte, într-un mod practic și bine organizat.

Piesa de mobilier pe care v-o propunem este construită din PAL de cea mai bună calitate, combinat pe alocuri cu sticlă. Materialul folosit este rezistent și flexibil, iar designul modern îmbină cu succes doua nuanțe complementare, calde, care vă crează o atmosferă intimă și relaxantă.

Această piesă de mobilier este structurată din 5 elemente de mobilier care se unesc prin design, funcționalitate și stil, pentru a conferi un aspect armonios și practic:

-1 dulap suspendat cu dimensiunile de 80 x 202 x 52 cm, extrem de încăpător, pe care îl puteți utiliza într-o modalitate care să vă ajute să vă gestionați cît mai eficient spațiul existent;

-1 comodă TV – 110 x 42 x 52 cm, unde puteți amplasa unitatea TV în jurul căreia vă veți strange în timpul liber, împreună cu cei dragi;

-1 sifonier – 110 x 141 x 37 cm, conceput special pentru a vă depozita diverse obiecte de vestimentație sau încălțăminte;

-1 bibliotecă – 50 x 192 x 45 cm, dispusă simetric față de spațiul alocat televizorului, unde puteți depozita cărțile îndrăgite de către dumneavoastră sau obiectele de decor menite să vă relaxeze și să vă înfrumusețeze mediul ambient;

-1 corp vitrină 50 x 203 x 52 cm, destul de încăpător, unde vă puteți organiza obiectele personale pe care doriți să le expuneți privirii. Acest corp vitrină este dispus lateral pentru a crea un efect vizual deosebit.

În cazul bibliotecii MARIAN, corpurile pot fi dispuse precum în poza de prezentare sau puteți opta pentru altă modalitate de amplasare, fie grupată împreună cu celelalte corpuri, fie răsfirate prin întreaga încăpere.

Bucurați-vă de clipe relaxante înconjurat de un mobilier cu look modern și fresh, care vă va determina să petreceți mai mult timp în living-ul dumneavoastră, datorită atmosferei create.
Datorită designului elegant, ce prezintă un farmec aparte, biblioteca poate fi singurul element de decor care are capacitatea de a ocupa un perete întreg din tavan până la podea, fără a crea senzația de spațiu încărcat.

În cazul în care vă doriți o piesă de mobilier care să împrospăteze living-ul dumneavoastră și totodată să vă ofere soluții practice pentru întreaga familie, soluția ideală o reprezintă biblioteca MARIAN, care este ușor de amplasat și combinat cu alte piese de mobilier.

  • Livrarea se face pana in punctul maxim in care poate ajunge masina : scara blocului, fata casei
  • Produsul necesita montaj specializat
Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate

230 kg

Stare asamblare

neasamblat

Material

, ,

Grosime PAL

Dimensiuni

320 X 202 X 52 cm

Dimensiuni comodă TV

110 x 42 x 52 cm

Dimensiuni dulap

80 x 202 x 52 cm

Dimensiuni vitrină

50 x 192 x 45 cm

Dimensiuni vitrină sticlă

80 x 202 x 45 cm

Dimensiuni poliță

110 x 141 x 37 cm

Culoare

,

Termen de livrare

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bibliotecă living Marian, sonoma + maro”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.