Back
Previous product
Masa cafea, CB, MC-100 S Mica 189,00 lei TVA inclus
Next product
Masa cafea, MC-97 A Mare 399,00 lei TVA inclus
-46%Sold out

Bibliotecă living Dragoș, sonoma + alb

539,00 lei TVA inclus

Stoc epuizat

SKU: 5949054805757 Categorii: ,
Descriere

Descriere

Prin intermediul livingului Dragoș, vă aducem în atenție un set compus din trei piese de mobilier concepute să se completeze reciproc pentru a vă oferi posibilitatea de a vă redecora livingul într-o manieră modernă, elegantă și de efect.

Construit din materiale de cea mai bună calitate, acest set îmbină vizual două culori versatile, sonoma și alb, culori care vă permit să asociați acest set conceput special pentru livingul dumneavoastră cu mobilierul deja existent, fără a fi necesară o cheltuială suplimentară. În cazul în care intenționați achiziționarea unor noi piese de mobilier pentru livingul dumneavoastră, veți descoperi că există o gamă largă de produse in diverse nuanțe si culori similare sau complementare care se pot asorta cu usurință acestui set. Calitatea materialului folosit, rezistența și stabilitatea acestuia, sunt garantate și de grosimea plăcii de material care are o dimensiune de 15 mm, precum și a dimensiunilor produsului, respectiv 220/42/120 cm.

Livingul Dragoș este format din 3 module distincte care se pot combina în funcție de preferințele dumneavoastră și de spațiul de care dispuneți. Aveți astfel posibilitatea de a opta atât pentru modul lor de dispunere, cât și pentru distanța dintre ele pe care doriți să o luați în calcul. Aceasta distanță dintre corpurile inferioare și corpul superior poate fi aleasă, spre exemplu, în funcție de dimensiunile TV-ului pe care îl dețineți sau pe care intenționați să îl achiziționați. Ulterior, dacă alegerea dumneavoastră se schimbă și aranjamentul inițial al corpurilor se poate modifica fară a întâmpina dificultăți.

Cele trei corpuri vă pun la dispoziție multiple spații de depozitare, unele transparente, sub formă de vitrină, unde puteți organiza lucrurile personale pe care doriți să le expuneți vederii, iar altele opace, unde puteți alege dispunerea anumitor obiecte care să vă elibereze din spațiul încărcat al mobilierului deja existent.

Livingul Dragoș poate fi montat cu ușurință chiar și în spațiul intim al dormitorului dumneavoastră, fără a risca o neconcordanță tehnică sau de stil.

Designul si compartimentarea acestor piese de mobilier realizate într-un stil modern și practic, precum și combinația deschisă de culori în care acestea sunt concepute, vă vor ajuta să redați luminozitatea încăperii dumneavoastră și să câștigați spațiu suplimentar.

În ceea ce privește modalitatea de curațare și întreținere, menționăm că această combinație de culori deschise, nu permite urmelor de praf sau amprentelor dumneavoastră să fie atât de ușor de depistat pe suprafața de contact.

Produsul propus de către noi vă va fi livrat neasamblat, pentru a putea fi depozitat si transportat în siguranță către locuința dumneavoastră.

Ușurința cu care puteți combina livingul Dragoș cu alte piese de mobilier sau cu diverse obiecte de decor precum draperii, covoare, perdele etc., raportul excelent dintre calitate și preț, latura practică care decurge din utilitatea produsului în sine, precum si aspectul estetic pe care acest set îl atinge cu succes, transformă achiziționarea acestui produs într-o alegere inspirată.

  • Livrarea se face pana in punctul maxim in care poate ajunge masina : scara blocului, fata casei
  • Produsul necesita montaj specializat
Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate

71,5 kg

Stare asamblare

neasamblat

Material

Grosime PAL

Dimensiuni

220 x 28 cm

Latime

Adancime

Dimensiuni comodă TV

155 x 42 x 42 cm

Dimensiuni corp bază

79,2 x 65 x 28 cm

Dimensiuni vitrină suspendată

65 x 77,3 x 28 cm

Dimensiuni poliță suspendată

100 x 25 cm

Culoare

,

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bibliotecă living Dragoș, sonoma + alb”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.