Back
Previous product
Scaun bucatarie S-114 Rosu Scaun bucătărie S-114 roșu 139,00 lei TVA inclus
Next product
Masa cafea, CB, MC-100 S Mica 189,00 lei TVA inclus
-13%Sold out

Bibliotecă living Bari, wenge

799,00 lei TVA inclus

Stoc epuizat

SKU: 5949054805740 Categorii: , ,
Descriere

Descriere

Piesele de mobilier cu care alegem să ne decorăm locuința transmit celor din jur informații despre propria personalitate și totodată, ne ajută să ne creăm un spațiu intim în care să ne simțim confortabil și relaxați. Deoarece biblioteca aleasă ca și set de mobilier pentru living-ul dumneavoastră, are tendința de a deveni piesa centrală pe care se axează atenția invitaților dumneavoastră, este foarte important ca decizia pe care o luați să se muleze perfect pe stilul dumneavoastră personal.

Simplă, modernă, dar de efect, BIBLIOTECA LIVING BARI WENGE vă oferă posibilitatea de a vă pune în valoare living-ul dumneavoastră folosind materiale de cea mai bună calitate, respectiv PAL cu o grosime de 15 mm îmbinat pe alocuri cu sticlă pentru a crea un plus de efect.

Având o dimensiune totală de 235 x 180 x 42 cm (lățime x înălțime x adâncime), acest set este compus din 4 piese de mobilier separate, independente, care se combină perfect una cu cealaltă și pot fi amplasate și mutate în maniera pe care o considerați cea mai potrivită, în funcție de spațiul pe care doriți să îl alocați mobilierului și de preferințele dumneavoastră. Piesele componente sunt:
– comodă TV – cu dimensiunile de 125 x 40 x 42 cm;
– vitrină – cu dimensiunile de 55 x 180 x 28 cm;
– corp bază – cu dimensiunile de 55 x 80 x 28 cm si
– poliță suspendată – cu dimensiunile de 125 x 25 cm.

BIBLIOTECA LIVING BARI WENGE este excelentă pentru living-urile ceva mai puțin spațioase și în ciuda stilului modern – minimalist, vă pune la dispoziție suficiente spații de stocare care să vă permită depozitarea obiectelor de vestimentație, accesoriilor, carților, obiectelor de decor pe care doriți să le expuneți privirii și a oricăror alte item-uri ce vă ajută să creați o atmosferă intimă și relaxantă.

Combinația de culori wenge – alb este ușor de asortat și altor piese de mobilier deja existente și se încadrează în trend-urile actuale în ceea ce privește design-ul interior. Completarea imaginii de ansamblu a living-ului cu obiecte auxiliare și de decor, precum draperii, covoare, perne decorative în nuanțe complementare sau contrastante, vă poate ajuta să eficientizați spațiul pe care îl aveți la îndemână și să scoateți în evidență stilul dumneavoastră personal.

O alegere inspirată, excelentă în ceea ce privește raportul calitate – preț, acest set de mobilier se întreține ușor și nu prezintă dificultăți în ceea ce privește igienizarea și lustruirea suprafețelor exterioare cu care intrați în contact. Astfel, petele și urmele de praf pot fi îndepărtate utilizând o cârpă moale de bumbac și produsul dumneavoastră preferat pentru curățarea suprafețelor din lemn.

BIBLIOTECA LIVING BARI WENGE are o greutate totală de 79 kg, produsul este livrat neasamblat pentru o depozitare facilă și un transport lipsit de incidente.

  • Livrarea se face pana in punctul maxim in care poate ajunge masina : scara blocului, fata casei
  • Produsul necesita montaj specializat
Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate

79 kg

Stare asamblare

neasamblat

Material

,

Grosime PAL

Dimensiuni

235 x 180 x 42 cm

Dimensiuni comodă TV

125 x 40 x 42 cm

Dimensiuni vitrină

55 x 180 x 28 cm

Dimensiuni corp bază

55 x 80 x 28 cm

Dimensiuni poliță suspendată

125 x 25 cm

Culoare

Termen de livrare

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bibliotecă living Bari, wenge”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Expediere și Livrare

Livrarea se face in 3-7 zile cu camioanele proprii Wizmag pina la usa dumneavoastra.