Coltar extensibil Troy

Livrare gratuita in 3 zile

Produs nou

Informatii

Realizate dupa unele dimensiuni standard, complet tapitat cu piele ecologica si un materia de stofa rezistent la uzura, acest model de coltar extensibil Troy se incadreaza rapid printre piesele de mobilier de mare valoare pentru amenajarea la interior a unei locuinte. 

Un model de coltar extensibil Troy este moale, relaxant si extrem de comod.

Atat in forma sa initiala, cat si dupa extindere.

Un alt mare avantaj este legat de faptul ca acest model de coltar este bine distantat de la nivelul solului astfel incat aerul este lasat sa circule. 

Dincolo de acest aspect, pernele decorative joaca si ele un rol extrem de important atunci cand vine vorba despre completarea gradului ridicat de confort si relaxare. 

Aspecte care de asemenea contribuie negresit la plasarea acestui coltar  extensibil Troy printre produsele de calitate superioara.  

 

Fisa tehnica

Detalii pret afisat :Transport gratuit oriunde in Romania
Tip produsMobilier living
StilModern
Culoare :Conform imagine produs
Material :Pal melaminat
Garantie :36 luni
Asistenta / Comanda produs :0766 585 383
Livrare:Livrarea produsului se face gratuit in 3 zile - 7 zile in functie de localitate. Acest produs beneficiaza de livrare gratuita oriunde in Romania
Modalitati de plata:Plata se face atunci cand primiti produsul acasa sau cu card bancar pe site
Lungime:290 cm
Inaltime:80 cm
Latime:188 cm
Brand:Emona.ro
Rate fara dobandaPuteti sa achizitionati acest produs in maxim 6 rate fara dobanda cu orice card de cumparaturi. Pentru detalii 0766 585 383

30 alte produse in aceeasi categorie:

Call Now Button