Set mobilier living Fortuna 41

Livrare gratuita in 3 zile

Produs nou

Informatii

Dupa cum se poate observa si din imaginile atasate de noi aici, un set mobilier living Fortuna 41 reprezinta un alt corp de mobilier din categoria acelora de mare efect pentru amenajarea la interior a unei locuinte. 

Acesta din urma, vine ca si o solutie optima pentru amenajarea acelei locuinte, la interiorul careia, eleganta, confortul si simplitatea joaca un rol extrem de interesant in crearea conditiilor optime de convietuire.

Acest set mobilier Fortuna 41 vine ca o adevarata oportunitate de amenajare interioara, gratie designului modern, a nuantelor folosite, cat si a compartimentarii interioare si exterioare. 

In asa fel incat, daca sunteti in cautarea unui corp de mobilier modern, de ultima generatie, atunci un set mobilier living Fortuna 41 ar putea fi tot ce va puteti dori pentru amenajarea interioara. 

Fisa tehnica

Detalii pret afisat :Transport gratuit oriunde in Romania
Tip produsSet mobilier living Fortuna 41
StilModern
Culoare :Conform imagine produs
Material :Pal melaminat
Garantie :36 luni
Asistenta / Comanda produs :0766 585 383
Livrare:Livrarea produsului se face gratuit in 3 zile - 7 zile in functie de localitate. Acest produs beneficiaza de livrare gratuita oriunde in Romania
Modalitati de plata:Plata se face atunci cand primiti produsul acasa sau cu card bancar pe site
Brand:Emona.ro
Rate fara dobandaPuteti sa achizitionati acest produs in maxim 6 rate fara dobanda cu orice card de cumparaturi. Pentru detalii 0766 585 383

30 alte produse in aceeasi categorie:

Call Now Button