Produse lemn

Vasta exprerienta de lucru in prelucrarea lemnului ne-a adus in situatia de a nu ne plafona in acest sens si de a incerca in mod coontinuu sa cautam si sa descoperim noi si noi modele de asemenea corpuri de mobilier.

Astfel incat acestea sa sa se poata plia pe dorintele clientilor nostri. 

Cat si de a descoperi in cel mai scurt timp posibl solut...

Vasta exprerienta de lucru in prelucrarea lemnului ne-a adus in situatia de a nu ne plafona in acest sens si de a incerca in mod coontinuu sa cautam si sa descoperim noi si noi modele de asemenea corpuri de mobilier.

Astfel incat acestea sa sa se poata plia pe dorintele clientilor nostri. 

Cat si de a descoperi in cel mai scurt timp posibl solutiile ideale de amenajare interioara sau exterioara a diferitelor spatii, in functie de problemele fiecarui client. 

Iar in ceea ce priveste rezultatele pozitive, acestea nu au incetat sa apara, datorita materiei prime pe care o folosim. 

Si anume lemnul de rasinoase.

Dintr-un motiv extrem de simplu de inteles.

Fiind vorba aici despre faptul ca textura lemnului de rasinoase are capacitatea de a se comporta foarte bine la conditiile climaterice de pe teritoriul tarii noastre. 

Insa este bine de stiut, ca sunt si situatii in care suntem obligati sa folosim lemnul sub diferite alte texturi.

Cum ar fi de exemplu lemnul stratificat.

Insa, fara a ne mai pierde in amanunte va asiguram de faptul ca prin intermediul firmei noastre puteti intra in posesia unei game variate de foisoare din lemn, sigure si bine echilibrate, in duferite forme si marimi. 

In functie de preferinte si necesitati. 

Si pentru ca varietatea de astfel de corpuri de mobilier pentru gradina este una extrem de diversificata subliniem faptul ca forma finala a fiecarui astfel de corp de mobilier reprezinta un unicat. 

Situatie valabila pentru marea majoritate a corpurilor de mobilier de exterior realizate de firma noastra. 

Dupa foisoarele din lemn, o alta categorie de astfel de produse foarte des solicitate se refera la acele terase din lemn.

In cea mai are parte a lor, acestea sunt amplasate adiacent imobiliului. Ca si parte integranta a acestuia. 

In consecinta este impetuos necesara stabilirea unui dialog permenent intre terasa si imobil.

Chiar daca, din punct de vedere cromatic este de preferat sa pastrati contrastul intre cele doua amplasamente.

Iar daca dialogul intre aceste accesorii si imobil a fost deja stabilit este musai ca si gardul din lemn sa se poata asocia la fel de bine.

In acest fel va asiguram de faptul ca aici puteti opta penru o serie intreaga de modele de garduri din lemn de rasinoase. 

Mai exact puteti alege panori de gard executate intr-un design clasic, rustic sau chiar modern, in functie de preferinte. 

Si asta pentru ca fundatia gardului intra in atributiile fiecaruia dintre proprietari. 

Asadar si aici vom putea alege impreuna modelul final de gard, prin cea mai buna asociere a fundatiei de ciment cu designul panourilor de gard din lemn. 

Si pentru ca tot a venit vorba despre garduri, acestea nu pot exista de sine statatoare, fara existenta acelor porti de acces.

Despre care va asiguram ca le putem executa respectand acelasi model ca si gardul imprejmuitor. 

Pe langa toate acestea, aici puteti comanda si pergole din lemn de diferite marimi si care pot fi utilizate in diferite alte scopuri. 

Asa se face ca acele pergole din lemn pot fi utilizate cu succes pentru a putea asigura protectia unui grup mai mare de persoane, cat si pentru a putea fi folosite ca si suport special pentru plantele decoarative. 

Si pentru ca asta nu e tot, este bine de stiut faptul ca pe baza aceluiasi lemn de rasinoase pot fi executate la cerere si in functie de preferinte o gama multipla de piese de mobilier pentru gradina. 

Amintim aici bancute, canapele, fotolii, scaune, mese, sezlonguri, jardiniere, suporturi pentru flori si gardulete decorative. 

Dar si balustrade din lemn de rasinoase, cu posibilitatea de a putea fi folosite cu succes, atat la interior, cat si la exterior. 

Iar ca ultima informatie necesara pentru persoanele care iubesc lemnul in toata splendoarea lui, aceasta vine ca o certificare a faptului ca toate aceste corpuri de mobilier din lemn de rasinoase beneficiasa de un tratament special. 

Cu lacuri si vopseluri pe baza de apa de la cei mai buni producatori. 

Si nu oricum, ci prin aplicare in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat. 

Conditie esentiala potrivit careia lemnul isi poate pastra calitatile lui initiale timp de mai multi ani consecutivi.

Dupa care, lemnul mai necesita o noua lacuire. 

Mai multe

Produse lemn  Contine 1 produs.

Subcategorii

 • Foisoare din lemn

  Atunci cand sunteti pusi in situatia de a opta pentru obtinerea unui model de foisor din lemn pentru gradina ar fi de preferat sa consultati intreaga noastra oferta de astfel de corpuri de mobilier.

  Si sustinem cu tarie acest lucru, atata timp cat, de aici puteti alege unul din modelele de foisoare din lemn pentru curte sau gradina obtinute in forma de patrat, dreptunghi, hexagon, octogon sau chiar si sub forma neregulata. 

  Foisoarele pot fi comandate cu dusumea sau fara dusumea. 

  Iar in ceea ce priveste balustrada inconjuratoare, cea care face legatura intre stalpii principali de sustinere, aceasta poate fi executata din lambriu plin, sau pe baza lamelelor din lemn orientate in plan orizontal sau vertical.

  Si care sunt mai mult sau mai putin distantate intre ele.  

  Marea majoritate a foisoarelor sunt executate in partea superioara cu contravantuiri si gardulete decorative. Pentru ai putea conferi foisorului o si mai buna rezistenta. 

  Si tot aici in partea superioara foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa. 

  Iar in functie de complexitatea sa, un model de foisor din lemn pentru gradina poate fi utilat la interior sau exterior, cu tot ce este nevoie pentru o buna utilitate pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.  

 • Terase din lemn

  Acele modele de terase din lemn pentru curte sau gradina regasite in mod direct in cadrul acestei categorii de corpuri de mobilier pot fi adaptate oricarui spatiu de care dispuneti in imediata apropiere a locuintei. 

  Tocmai din acest motiv, oferta noastra de astfel de corpuri de mobilier se afla intr-o permanenta miscare, in sens pozitiv. 

  Si nu intamplator, ci pentru a putea face fata cu succes tuturor solicitarolor, in acest sens. 

  In general, acele terase din lemn de rasinoase sunt amplasate in mod direct acolo unde foisoarele nu isi pot gasi locul binemeritat, 

  Si unde, in schimb, existenta teraselor va poate asigura de tot confortul necesar. 

  Iar pentru o buna orientare in acest sens este de preferat sa aruncati o scurta privire asupra ofertei noastre. 

  Ca si o buna obtiune in ceea ce priveste amenajarea pripriei curti. 

 • Balustrade din lemn

  Nici o scara fara balustrade din lemn! 

  Acesta ar trebui sa fie indemnul potrivit caruia va puteti orienta foarte bine, atunci cand sunteti in cautarea unui anume model de balustrade din lemn de rasinoase. 

  Situatie valabila, in situatia in care respectivele modele de balustrade din lemn reusesc sa se plieze pe designul per ansamblu al imobilului caruia ii sunt atasate aceste balustrade. 

  Si pentru ca aici este vorba despre existenta unui ansamblu din lemn de rasinoase trebuie stiut ca lemnul beneficiaza de un tratament special, cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori. 

  Asta, dupa ce in prealabil au fost aplicate mai multe straturi de lac cerat, cu slefuire dupa fiecare aplicare. 

  Cu aceasta ocazie trebuie sa aruncati o scurta privire si asupra imaginilor orientative cu privire la ce inseamna cu adevarat un astfel de model de balustrade din lemn de rasinoase bine finisat pe muchii.  

   

 • Pergole din lemn

  Atunci cand ne referim la acele pergole din lemn pentru curte sau gradina trebuie sa specificam in prealabil motivul pentru care va doriti o astfel de pergola.

  Deoarece aceste corpuri de mobilier sunt extrem de complexe. Si mai sunt realizate si pentru scopuri la fel de precise. 

  Asa se face ca, fie puteti opta pentru pergole al caror scop este acela de suport special pentru plantele decorative, fie  este vorba despre acele pergole de mari dimensiuni.

  Si care oricand se pot transforma in adevarate spatii protejate la interior. Acolo unde se pot desfasura o serie intreaga de activitati diverse.

  In care pot fi implicate mai multe persoane consecutiv. 

  Fiind vorba aici despre pergole care au capacitatea de a putea gazdui o serie intreaga de alte evenimente.

  Motiv pentru care va atragem atentia cu privire la faptul ca respectivele pergole pot fi utilate la interior cu un sistem de iluminare sau cu diferite alte optiuni exterioare. 

  De unde nu poate lipsi placile de policarbonat folosite ca protectie la partea de acoperis. Sau rulourile din plastic cu rol de protectie impotriva vantului sau a stropilor reci de ploaie. 

  Aceesorii cu scop precis. Si anume acela de a mari timpul petrecut la interiorul unui astfel de ansamblu din lemn de rasinoase, care se numeste pergola. 

 • Garduri din lemn

  Pentru achizitionarea cu succes a modelului preferat de gard din lemn pentru curte este de preferat sa alegeti unul din modelele propuse de noi. Si pentru care puteti sa faceti o adevarata pasiune. 

  Acest lucru se datoreaza in mod evident faptului ca prin intermediul nostru puteti intra in posesia unuia dintre cele mai sigure, atractive si de efect modele de garduri din lemn pentru curte si gradina. 

  Asa se face ca firma noastra executa o serie intraga de modele de panouri de grad. Si recomandam cu tarie doua tipuri de garduri.

  Fiind vorba aici despre acele garduri care sunt amplasate in partea frontala a curtii.

  Cat si acele modele de garduri din lemn a caror fundatie este de joasa inaltime sau aproape inexistenta.

  Situatie in care stalpii de sustinere sunt realizati din teava rectangulara mascata foarte bine de alte lamele din lemn de rasinoase.  

  Indiferent de modelul de gard pentru care optati este bine de stiut ca fiecare dintre aceste modele de garduri executate de firma noastra beneficiaza si de o buna protectie impotriva intemperiilor de pe tot parcursul anului. 

  Indiferent de anotimp. 

  In functie de optiunile, in general ale clientilor, cele mai solicitate modele de garduri sunt gardurile de tip matrice si gardurile tip jaluzea. 

  Optionala fiind si nuanta in care doriti sa decorati modelul de gard preferat. 

 • Porti din lemn

  Atunci cand facem referire la acele porti din lemn pentru curte, cu siguranta ca ne gandim la cat de usor putem face accesul la interiorul si exteriorul unei curti. 

  Fie ca este vorba de accesul pietonal care se poate face prin poarta mica, fie ca este vorba despre accesul cu automobilul, care se efectueaza cu ajutorul portii mari. 

  Fiecare dintre aceste porti din lemn sunt executate extrem de bine, la fel ca si gardul imprejmuitor. 

  Prin respectarea aceluiasi model, ca si gardul aferent. 

  Iar daca intram putin in detalli am putea afirma si faptul ca repectivele accesorii, poarta mica si poarta mare, acestea sunt realizate pe structura metalica din teava rectangura. 

  Fie prin deschidere batanta, fie prin glisare, cu ajutorul unui sistem electronic de manevrare.  

  Cat despre marimea portilor este de preferat ca portile principale sa nu depaseasca lungimea de patru metri. 

 • Mobilier de gradina

  Categoria mobilier de gradina este dedicata in mod special pentru prezentarea accesoriilor din lemn de rasinoase de dimensiuni ceva mai mici. 

  Si cu ajutorul carora puteti contribui la imbunatatirea confortului din respectivul spatiu. 

  Asa se face ca, aici va puteti orienta foarte bine cu privire la achizitionarea celor mai fiabile piese de mobilier din lemn de rasinoase.

  Toate acestea beneficiind si de o protectie foarte buna impotriva intemperiilor.

  Mai ales in situatia in care aceste accesorii sunt destinate pentru amenajarea zonelor exterioare.

  Si implicit sunt supuse diverselor tipuri de intemperii, de pe tot parcursul anului. 

  Putem aminti aici despre diversele modele de scaune, fotolii, bancute, mese sau canapele executate dupa diferite designuri. 

  Si la care se mai adauga o serie intreaga de alte jardiniere, gardulete decorative, sezlonguri sau multe alte accesorii. 

 • Panouri Garduri Lemn

  In cea mai mare parte a gardurilor sau a portilor pentru garduri, palourile din lemn joaca un rol esential in crearea aspectului placut, per ansamblu. 

  Asa ca nu mai este nici un semn de indoiala in ce priveste avantalele pe care vi le poate crea prezenta anumitor panouri de gard, in comparatie cu altele. 

  Si daca unele persone prefera gradurile imprejmuitoare doar ca un simbol discret de marcare a unui perimetru dat sunt si persoane care doresc sa poata beneficia de un grad ridicat de siguranta si intimitate.

  Incat acestea din urma prefera gardurile cu panourile din lemn care au capacitatea de a optura foarte bine vizibilitatea dintr-o parte in alta a gardului. 

  Un alt element de detaliu vine sa certifice faptul ca de aici aveti posibilitatea de a va comanda singuri panoul preferat de gard.

  Si ulterior sa il puteti monta, in functie de preferinte in locul dorit.  

filter
Se afiseaza 1-1 dintr-un articol

Produse

Oferte speciale

Produse noi

Folow Us

Call Now Button