Coltare

Asa cum se poate deduce foarte usor, aceasta categorie de piese de mobilier este dedicata in mod evident unei alte serii de corpuri de mobilier extrem de importante pentru asigurarea confortului de la interiorul unei locuinte.

Si ne referim aici in mod special la coltare, care prin modul lor de utilizare acestea va pot asigura de tot confortul n...

Asa cum se poate deduce foarte usor, aceasta categorie de piese de mobilier este dedicata in mod evident unei alte serii de corpuri de mobilier extrem de importante pentru asigurarea confortului de la interiorul unei locuinte.

Si ne referim aici in mod special la coltare, care prin modul lor de utilizare acestea va pot asigura de tot confortul necesar la orice ora din zi si din noapte.

Spre deosebire de alte corpuri de mobilier similare, coltarele au capacitatea de a optimiza foarte bine spatiul disponibil de la interiorul unei camere de odihna.

In asa fel incat, pe langa avantajul optimizarii spatiului respectiv, coltarele au capacitatea de a se putea transforma intr-un spatiu de odihna destul de generos.

Si totodata, unele modele de coltare sunt prevazute la interior si cu lada de depozitare a diferitelor articole textile sau vestimentare de utilitate zilnica sau sezoniera.

Ceea ce reprezinta un alt mare avantaj.

Si pentru ca aceste corpuri de mobilier sunt concepute special pentru a putea fi utilizate in aceeasi masura la interiorul mai multor tipuri de incaperi aceste coltare sunt grupate si ele pe mai multe categorii.

Asa se face ca cele mai importante si utile astfel de corpuri de mobilier sunt acele coltare extensibile.

Cu posibilitatea clara de extindere a suprafetei de odihna, astfel incat respectivul model de coltar sa se poata transforma rapid intr-un pat matrimonial.

Ideal pentru asigurarea confortului in cazul a doua sau mai multor persoane consecutiv.

In aceasta situatie daca va treziti la un moment dat cu casa plina de musafiri, prezenta unui astfel de coltar extensibil va poate simplifica cu mult situatia.

Si pur si simplu va poate scoate din incurcatura.

O alta categorie la fel de im,portanta este definita de acele coltare fixe.

A caror destinatie exacta sunt camerele unei locuinte, spatiile de tip office, cat si multe alte zone de real interes, cu public numeros.

In alta ordine de idei, marea majoritate a acestor coltare sunt concepute pe baza cadrului din lemn de esenta tare imbinate la interior cu mai multe straturi de poliuretan, de diferite densitati.

Iar la exterior, aceste coltare sunt tapitate cu piele, piele ecologica sau stofa de calitate.

Cu posibilitatea de a rezista foarte bine la trafic intens.

In asa fel incat alegerea unui coltar fiabil nu poate fi un lucru atat de greu de realizat.

Atata timp cat oferta noastra abunda pur si simplu in astfel de corpuri de mobilier.

Mai multe

Coltare  Contine 1 produs.

Subcategorii

 • Coltare extensibile

  Rubrica Coltare extensibile este dedicata cu precadere celor mai complexe si fiabile astfel de corpuri de mobilier.

  In vederea asigurarii confortului atat de necesar la interiorul unei locuinte.

  Din totdeauna aceste coltare extensibile au fost mult apreciate si sunt in continuare, gratie suprafetei de relaxare destul de generoase pentru una sau mai multe persoane, a gradului ridicat de optimizare a spatiului interior.

  Cat si gratie modului rapid de a raspunde in mod pozitiv tuturor solicitarilor in materie de eleganta, confort si relaxare.

  In aceste conditii marea majoritate a acestor coltare extensibile sunt realizate pe baza unui cadru din lemn de esenta tare. Imbinat cu diferite straturi de poliuretan la interior, cat si cu diferite alte materiale de calitate la exterior.

  Fiind vorba aici despre materiale din piele naturala, piele ecologica sau stofa rezistenta la trafic intens.

  Si care pot fi obtinute in diferite nuante si culori in functie de preferinte, cat si in functie de propunerile venite din partea producatorilor.

  Deasemenea ar mai fi de stiut aici si faptul ca aceste coltare extensibile sunt fabricate sub diverse marimi si inaltimi, cu posibilitatea de a putea fi amplasate atat pe partea drepta, cat si pe partea stanga a camerei, in functie de preferinte si necesitati.

  Un alt avantaj esential al acestor coltare extensibile este dat de existenta la interior a unui spatiu de depozitare ideal pentru o gama larga de articole textila sau vestimentare de utilitate zilnica sau sezoniera.

  In consecinta, astfel de produse pot fi comandate extrem de rapid chiar de aici.

 • Coltare fixe

  Desi sunt concepute fara posibilitatea de extindere a suprafetei de sezut, aceste modele de coltare fixe sunt proiectate special pentru a putea oferi totusi un grad ridicat de confort.

  In aceeasi masura, pentru o perioada cat mai lunga de timp.

  Acestea sunt folosite cu succes la amenajarera interioara a unui living, a unei sufragerii sau chiar si in diverse alte spatii de tip office.

  Motiv pentru care respectivele coltare fixe sunt tapitate la exterior cu stofa rezistenta la trafic intens, piele ecologica sau chiar si piele naturala.

  Tinand cont de toate aceste elemente de detaliu, prin intermediul acestei rubrici am ales pentru dumneavoastra o serie intreaga de astfel de coltare fixe.

  Definite de un bun raport calitate pret.

  In aceste conditii este bine de stiut ca, de aici puteti alege unul dintre cele mai avantajoase astfel de corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea la interior a unei locuinte.

  Acolo unde aceste coltare fixe sa poata intra in stransa legatura cu restul corpurilor de mobilier aflate in imediata sa apropiere.

  Ceea ce inseamna ca aceste coltare fixe sunt executate atat sub amprenta unui design clasic, modern sau chiar si unul contemporan.

  In functie de preferinte si necesitati.

  Asa ca, nu mai stati pe ganduri si optati cu incredere pe unul dintre aceste modele de coltare fixe, doar in nuantele propuse de producator.

filter
Se afiseaza 1-1 dintr-un articol

Produse

Oferte speciale

Produse noi

Folow Us

Call Now Button